Zprávy

Drobné spoření i rozšíření funkce správy výdajů – nové funkce i designové změny v mobilní aplikaci Raiffeisenbank

14. října 2024 - 10:00 | Raiffeisenbank

Raiffeisenbank představuje novinky ve své mobilní aplikaci, které zahrnují jak estetické, tak funkční vylepšení.

Novinky i zkušenosti v oblasti ESG na konferenci v PressCentru ČTK

7. října 2024 - 11:04 | ČTK

Odborná konference ESG meetup - Reporting & Auditing se uskuteční 24. října v pražském PressCentru ČTK. Akce je zaměřena na zkušenosti s uplatňováním strategie pro odpovědné a udržitelné podnikání známé pod označením ESG (Environment, Social, Governance), ale i na očekávání dozorových institucí, auditorů a bank.

Podpojištění auta krátí pojistné plnění i při menších nehodách. …

7. října 2024 - 10:00 | Kalkulátor.cz

Havarijní pojištění je velmi přínosná věc. Na rozdíl od povinného ručení totiž zajistí, že ani v případě zaviněné nehody, krádeže nebo živelných katastrof nemusíte sáhnout hluboko do kapsy a pojišťovna zaplatí i škodu na vašem autě. Problém ovšem nastává ve chvíli, kdy dojde k takzvanému podpojištění. Peníze sice dostanete i tak, nepokryjí ovšem všechny náklady spojené s opravou nebo pořízením nového vozu.

Valná většina Čechů by svoji banku neměnila

4. října 2024 - 13:13 | Redakce Zlatá koruna

Téměř osm z deseti Čechů je spokojených se svojí hlavní bankou. Vyplývá to z dlouhodobého výzkumu, který pro Zlatou korunu zpracovala výzkumná agentura Ipsos. Podle něj se důvěra v bankovní instituce pozitivně odráží i v dalších oblastech finančních služeb.

MONETA: V zahraničí využívají klienti platební karty i na nejdrobnější výdaje

30. září 2024 - 10:00 | MONETA Money Bank

Klienti Monety stále častěji využívají v zahraničí platební karty. Oblíbili si je natolik, že s nimi hradí i velmi nízké částky. Karty pro ně představují bezpečnější a pohodlnější způsob placení než samotnou hotovostí. V období od června do srpna platili nejčastěji v eurech, polských zlotých a maďarských forintech.

Hypotékám se daří a bude líp

23. září 2024 - 10:00 | OVB Allfinanz

Komentář OVB

Pokud se budou hypotéky sjednávat stejným tempem jako doposud, bude rok 2024 útočit na pozici třetího nejúspěšnějšího roku v historii českého hypotečního trhu, a to přestože podmínky pro úvěry nejsou v porovnání s minulými lety zcela příznivé. Výše úrokových sazeb se u hypotečních úvěrů již pět měsíců téměř nehýbe a zůstává kolem pěti procent. Také pokles cen nemovitostí nebyl až na výjimky natolik výrazný, aby dával důvod k velké radosti kupujících. Naopak stojíme na začátku dalšího růstu cen prakticky všech nemovitostí.

FINfest 2024 - Zaměřeno na poradce

20. září 2024 - 11:31 | FINfest

Konference FINfest 2024, největší událost pro finanční profesionály v Česku, se v pondělí uskutečnila v pražském konferenčním centru hotelu Clarion. Zájem o akci byl enormní, organizátoři evidovali více než 1 000 registrovaných účastníků z řad finančních poradců, investorů a odborníků na pojištění a financování bydlení se sešlo, aby si vyslechli přednášky, diskutovali a navazovali nové kontakty.

Akce 6x500 Kč k založení účtu a 3x300 Kč pro nezletilé studenty je zpět, Raiffeisenbank odměňuj …

16. září 2024 - 10:00 | Raiffeisenbank

Pro nové klienty připravila Raiffeisenbank znovu akci 6x500 Kč při založení běžného účtu. Nezletilým studentům připíše kapesné 3x300 Kč, pokud jim jejich rodiče založí AKTIVNÍ účet bez poplatku. Pro finanční odměnu stačí kartou během měsíce aktivně platit.

FINfest 2024: Zaměřeno na poradce!

10. září 2024 - 9:00 | FINfest

Největší nezávislý finanční festival FINfest vypukne již 16. 9. 2024 v Praze a bude se masivně věnovat tématu placeného poradenství. Jaká je nejlepší praxe placeného finančního poradenství? A má placené poradenství dostatečně velký trh? Chybět ale nebudou ani další poradenská témata, přednášky osobního rozvoje a efektivní práce se sociálními sítěmi… ani možnost setkat se s kolegy finančními poradci a vyměnit si zkušenosti.

Celkem: 22115