« Zpět

FINfest 2024 - Zaměřeno na poradce

| 20. září 2024 - 11:31 | Zprávy

Konference FINfest 2024, největší událost pro finanční profesionály v Česku, se v pondělí uskutečnila v pražském konferenčním centru hotelu Clarion. Zájem o akci byl enormní, organizátoři evidovali více než 1 000 registrovaných účastníků z řad finančních poradců, investorů a odborníků na pojištění a financování bydlení se sešlo, aby si vyslechli přednášky, diskutovali a navazovali nové kontakty.

Program konference zahrnoval 40 bodů programu, kde vystoupilo na 80 řečníků. Přednáškové i workshopové sály byly zaplněné, účastníci nadšeně diskutovali, vyměňovali si zkušenosti a čerpali inspiraci z praxe. Přibližně 25 hodin programu zahrnovalo klíčová témata z oblastí finančního poradenství, investic, pojištění, financování bydlení i osobního rozvoje.

FINfest však nebyl jen o vzdělávání. Velký prostor byl věnován networkingu, přičemž během dne došlo k stovkám výměn vizitek a obchodních kontaktů. Na akci působilo 39 partnerů a 13 mediálních partnerů, kteří přispěli k úspěchu této mimořádné události. Atmosféru doplnilo i vystoupení stand-up komika a možnost ochutnat speciálně uvařený FINfest pivní speciál.

„Energie a nadšení pro obor všech účastníků dělají z FINfestu to, čím je – mimořádnou událost, která posouvá český finanční trh kupředu,“ uvedl organizátor konference Martin Viktora.

I když někteří účastníci nemohli dorazit kvůli nepředvídatelným okolnostem, organizátoři věří, že si to příští rok vynahradí. Záznamy přednášek budou publikovány na odborném webu Poradci-sobě.cz ve formě článků, videí a podcastů, aby si i ti, kteří se nemohli zúčastnit, mohli odnést cenné poznatky.

FINfest 2024 se opět potvrdil jako nejvýznamnější prostor pro sdílení odborných znalostí a vytváření nových kontaktů v českém finančním sektoru.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.