« Zpět

Snadné a komplexní pojištění pro podnikatele

| 21. září 2009 - 10:10 | Zprávy | Pojištění pro podnikatele

Nový produkt Kooperativy Start Plus nabízí i těm nejmenším podnikatelům komplexní, přehledné a snadné řešení v oblasti pojištění. 
Automaticky, v základním rozsahu, je garantována pojistná ochrana pro kteroukoli situaci, která může klienta během podnikaní postihnout, a není se tedy třeba obávat, že některé pojištění bylo opomenuto. 

Nový produkt Kooperativy Start Plus nabízí i těm nejmenším podnikatelům komplexní, přehledné a snadné řešení v oblasti pojištění. Automaticky, v základním rozsahu, je garantována pojistná ochrana pro kteroukoli situaci, která může klienta během podnikaní postihnout, a není se tedy třeba obávat, že některé pojištění bylo opomenuto. Obsah pojištění zahrnuje: * veškeré živelní škody, * odcizení, vandalismus, * pojištění technických rizik (strojní pojištění a pojištění elektroniky), pojištění skla, * pojištění posla – přepravy peněz, * pojištění silniční přepravy, pojištění přerušení provozu a pojištění odpovědnosti za škodu.
Pro případy vandalismu
Pojistná smlouva je řešena velmi přehlednou formou. Obdobně srozumitelné a stručné jsou také pojistné podmínky, z pojištění byla odstraněna zbytečná administrativní pravidla. Například není nutno přikládat podnikatelské oprávnění, uvádět výrobní čísla strojů, SPZ a podobně.
Pojištění vandalismu obsahuje také pojištění pro případ poškození nemovitosti malbami, nástřiky nebo polepením a vztahuje se i na škody způsobené kouřem. Srozumitelně je řešeno pojištění přerušení provozu - klient si volí denní částku, kterou bude dostávat v případě přerušení provozu a dále volí dobu ručení. Pojištěný má přitom nárok na pojistné plnění i z důvodu škody na budově, ve které klient provozuje činnost a kde je v nájmu a dále z důvodu úředního zásahu. To se například týká vyhlášení karantény, rozhodnutí statika o uzavření objektu a podobně.
Ochrana pro notebooky
Start Plus dále obsahuje pojištění technických rizik - na zvolenou výši limitu bez nutnosti uvádět výrobní čísla či stáří pojišťovaných věcí, obsahuje pojištění movitých věci na oploceném prostranství a pojištění movitých věcí nacházejících se mimo místo pojištění.
Výhodou je rovněž pojištění mobilní elektroniky, která poskytuje ochranu například pro notebook pro případ odcizení z motorového vozidla, či pojištění skla. Zde jsou v rámci limitu zahrnuta osazená skla, včetně snímačů a folií, nápisů a maleb, světelné reklamy a světelné nápisy, včetně nosných konstrukcí. Dále sem patří skleněné pulty a vitríny a pojištění odpovědnosti, a to včetně odpovědnosti za škodu způsobenou vadným výrobkem, za věci převzaté, užívané a také včetně pojištění nákladů léčení vynaložených zdravotní pojišťovnou. (A)

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.