« Zpět

Úspěšné životní pojištění ING Garance Plus pokračuje i letos

| 2. června 2010 - 9:11 | Zprávy | Životní pojištění

ING zahajuje již pátou tranši úspěšného jednorázově placeného životního pojištění ING Garance Plus. Spuštěno bylo v druhé polovině května a možnost sjednání potrvá do 9. července 2010. Hlavní výhodou tohoto pojištění je garantovaná 100% návratnost investice s možností výnosu až do výše 50 % vkladu po pěti letech. ING tak reaguje na aktuální situaci na trhu, kdy se lidé obávají rizik, a proto chtějí především záruku a jistotu.


Pořídit si ING Garanci Plus je jednoduché – stačí vložit pojistné, nejméně však 70 000 Kč, a pak už vlastně není třeba nic dělat. Pojistné je zaplaceno jednorázově a klient dále nemusí hlídat pravidelné měsíční platby. „Pojištěný nemusí ani podstupovat posouzení zdravotního stavu. Po uplynutí pojistné doby v trvání 5 let bude vyplaceno 100 % počáteční hodnoty investice po odečtení poplatků plus případné zhodnocení vložené částky,“ říká Viktor Kouřil, ředitel životního pojištění ING ČR/SR.
Výhodou ING Garance Plus je bezesporu zavedení tzv. aktivní správy. Aktivní správa sleduje trendy na trhu a reaguje optimalizací portfolia investic. Cílem je rychle korigovat případné výkyvy na finančním trhu. Výsledkem je maximalizace výnosu pro klienta. Proti předchozím tranším došlo už u té čtvrté k významné změně právě v investiční části produktu. Dříve byl potenciální výnos vázán na výkonnost koše 15 akcií, ve čtvrté i páté tranši je vázán na výkonnost 4 indexů – tři akciové a jeden komoditní, který zohledňuje pohyby na trhu s ropou.
Tento benefit si klienti, zdá se, dobře uvědomují. Předchozí, čtvrtá tranše byla velmi úspěšná: celkem se tohoto pojištění totiž prodalo za 250 milionů korun.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.