« Zpět

Úspěšné životní pojištění ING Garance Plus opět startuje

| 21. září 2010 - 10:08 | Zprávy | Životní pojištění

Společnost ING uvádí na trh již šestou tranši jednorázově placeného životního pojištění ING Garance Plus. Hlavní výhodou ING Garance Plus je garantovaná 100 % návratnost investice s možností výnosu až do výše 50 % vkladu po pěti letech. Zájemci si mohou toto úspěšné pojištění pořídit od 20. 

Společnost ING uvádí na trh již šestou tranši jednorázově placeného životního pojištění ING Garance Plus. Hlavní výhodou ING Garance Plus je garantovaná 100 % návratnost investice s možností výnosu až do výše 50 % vkladu po pěti letech. Zájemci si mohou toto úspěšné pojištění pořídit od 20. září až do 13. prosince 2010.
„Nejdůležitějším a také nejvíce sledovaným faktorem je garantovaná 100 % návratnost vložených prostředků a možnost zajímavého až 50% zhodnocení,“ popsal pojištění Viktor Kouřil, ředitel životního pojištění ING ČR/SR. ING Garance Plus je oblíbeným produktem také kvůli své jednoduchosti. Pojistné na celé pětileté pojistné období je zaplaceno jednorázově a klient dále nemusí hlídat pravidelné měsíční platby. A navíc při zřizování ING Garance Plus není třeba posouzení zdravotního stavu.
Vyberte si své životní pojištění zde
Nespornou výhodou ING Garance Plus je i tzv. aktivní správa, která sleduje trendy na trhu a reaguje na ně optimalizací portfolia investic. Cílem je rychle korigovat případné výkyvy na finančním trhu. Výsledkem je maximalizace výnosu pro klienta. Výnos je vázán na výkonnost 4 indexů – dvou akciových, jednoho obligačního a jednoho komoditního. ING tak chce vyjít vstříc všem, kdo se zajímají o svět investic, ale nemají dostatek zkušeností s přímými investicemi

Tento benefit si klienti, zdá se, dobře uvědomují. Všechny předchozí tranše byly velmi úspěšné. V té poslední, páté, se pojištění prodalo celkem za téměř 225 milionů korun.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.