« Zpět

TOP 10 ČSOB Pojišťovny roku 2010

| 22. prosince 2010 - 11:14 | Zprávy | Životní pojištění

Do Vánoc zbývá už jen několik dní a pomalu se chystáme na příchod nového roku. Nadchází období, kdy se pracovní tempo zpomalí, lidé jsou k sobě přátelštější a pozitivní nálada je cítit a vidět na každém kroku. I proto věříme, že se s nadhledem začtete do příběhů, které píše sám život a uvidíte, že ani v pojišťovně nemusí být vždy nuda a nouze o zajímavé příhody. Představujeme vám TOP 10 ČSOB Pojišťovny roku 2010.

Do Vánoc zbývá už jen několik dní a pomalu se chystáme na příchod nového roku. Nadchází období, kdy se pracovní tempo zpomalí, lidé jsou k sobě přátelštější a pozitivní nálada je cítit a vidět na každém kroku. I proto věříme, že se s nadhledem začtete do příběhů, které píše sám život a uvidíte, že ani v pojišťovně nemusí být vždy nuda a nouze o zajímavé příhody. Představujeme vám TOP 10 ČSOB Pojišťovny roku 2010.
Spray?
Úrazů vzniká za život celá řada. Občas vzniknou i způsobem, kterému lze jen těžko uvěřit a nutí k zamyšlení, zda to nebylo ve skutečnosti jinak. Fantazie pracuje u každého jinak, a proto necháme posouzení na každém z vás. Stalo se, že nám klient nahlásil natržený řitní otvor. Málokdo byl ale věřil, jakým způsobem k tomu údajně došlo – stál ve vaně, myl se, podklouzla mu noha a spadl přímo na lahvičku od spraye. Neuvěřitelná náhoda, ale proč by se nemohla stát. Ať tak či tak, náklady na léčení byly samozřejmě v plné míře uhrazeny.

Výbušný jogurt
Majitel bytu postavil do chodby odpadkový koš k vynesení. Krátce předtím do koše vyhodil z ledničky prošlý jogurt. Ten, umístěný v koši, v teplé místnosti „explodoval“ a znečistil okolní zdi, které bylo nutno vymalovat. Majitel nahlásil škodu z pojistného nebezpečí výbuch a protože popis události odpovídal definici tohoto pojistného nebezpečí, pojišťovna uhradila škodu (vymalování chodby).
O fence za plotem
Pes pojištěné několikrát utekl za hárající chovnou fenou, přičemž poškodil plot poškozené, za nímž se fena vyskytovala. Dále došlo k nekontrolovanému styku psa a feny. Nešlo vyloučit nekontrolované krytí feny a následné zabřeznutí feny. V důsledku toho nemohlo dojít ke kontrolovanému krytí s bonitovaným psem a k vrhu čistokrevných štěňat. Poškozená v důsledku výše uvedeného uplatňovala po pojišťovně náhradu za poškozený plot a ušlý zisk z prodeje čistokrevných štěňat ve výši více než 150 tis. Kč. Škoda byla uhrazena jen částečně. Vyplaceno byla pouze částka za poškozený plot.
Opili mě

Řidič měl dopravní nehodu. Chvilku poté u něho údajně zastavilo vozidlo, lidé mu pomáhali dostat se z jeho vozidla ven, ošetřovali ho a někdo mu dal napít tekutiny z plastové lahve, aby se zahřál. Co pil a jaké množství si řidič nepamatoval. Následně přijela k dopravní nehodě sanitka, řidiči byl zjištěn obsah alkoholu v krvi ve výši 1,48g/kg.
Zlomený penis
Klient nahlásil zlomený penis… pochopitelně při sexu. Léčení bylo možná ještě horší nežli samotná událost – spočívala v dlouhodobé abstinenci. Klient si plnění přál hlavně neposlat na adresu domů… Je to jen spekulace, ale možná proto, aby o tom manželka nevěděla?
20 kusů slunečních brýlí
V rámci cestovního pojištění se lze pojistit i proti krádeži zavazadel, respektive jejich obsahu. Požadavky na úhradu věcí osobní potřeby odcizených z osobních zavazadel nebo zavazadlového prostoru vozidla proto bývají nahlašovány poměrně často. Většinou se jedná o oblečení, elektroniku (fotoaparát, kameru…) atd. Případ, kdy dáma požádala o vyplacení náhrady za 20 ks slunečních brýlí, které si sebou vzala na dovolenou, byl opravdu mimořádný.
82-letý snowboardista
Zajímavá škoda se stala při lyžování v zahraničí, kdy náš klient srazil zdatného lyžaře na snowboardu. Jak se ukázalo, snowbordistovi bylo přes 80 roků. Celková škoda dosáhla téměř milionu korun, ale klienta to stálo jen 160 Kč za 8 dní cestovního pojištění, ve kterém měl, kromě léčebných výloh (15 Kč/den), sjednanou i odpovědnost (5 Kč/den).
Vjel do „lesíčku“ za milion
Řidič českého kamionu nezvládl řízení a převrátil se se soupravou v zatáčce přímo do okrasné zahrady plné vzácných dřevin. Způsobil škodu téměř milion korun.
Místo pistolí po policii stříleli rádii
Řidič unikal před policejním vozem v Německu po dálnici. Po vozidle policistů házeli spolucestující s řidičem ukradená rádia, navigace a jiné předměty, které v předešlých dnech v Německu odcizili a převáželi ve svém voze. Řidič po jednom z úhybných manévrů nezvládl řízení a narazil do vozidla jedoucího před sebou a i se značně poškozeným vozidlem i nadále pokračoval v jízdě a zastavil ho až policejní zátaras před hranicemi. Zaplatili jsme za škodu na vozidle, do kterého český řidič naboural a za zranění jeho řidiče celkem téměř 250 tisíc korun.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.