« Zpět

Sluníčko vyšlo z České pojišťovny

| 17. února 2004 - 13:37 | Zprávy | Životní pojištění

Sluníčko chrání dítě pro případ smrti jednoho nebo obou rodičů, pamatuje také na situaci, kdy je rodičům přiznán invalidní důchod - placení pojistného pak přebírá Česká pojišťovna - sjednat lze rovněž řadu dalších pojištění.

Česká pojišťovna, a.s., přichází na trh s novým životním pojištěním dětí a mládeže Sluníčko. Vedle standardního pokrytí rizik spojených s životem potomka nabízí tato novinka navíc možnost volby mezi pojistně spořící či spořící variantou. V průběhu pojištění tak lze dítě více chránit a zároveň spořit nebo naopak více spořit a zároveň chránit.
?Sluníčko je moderní produkt, který dítěti zaručuje jistotu a klidnou budoucnost. Vedle možnosti vybrat si mezi více spořící a více rizikovou variantou umožňuje pojistit na jednu smlouvu až dvě dospělé osoby, zvolit příznivou pojistnou částku nebo si běžně placené pojistné předplatit,? uvedl náměstek ČP pro životní pojištění Ivo Foltýn.

Vstupní věk dospělých pojištěných je 16 ? 65 let, u dětí je počátek pojištění stanoven od věku šesti týdnů. Pojistná doba je 5 až 18 let. Minimální měsíční pojistné je 200 korun. Sluníčko není omezeno jen na rodiče, pojištění může sjednat jakákoli osoba, která chce dítě chránit nebo mu spořit s pojistnou ochranou.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.