« Zpět

SLUNÍČKO do každé rodiny

| 11. května 2009 - 23:47 | Zprávy | Životní pojištění

Dětské pojištění České pojišťovny SLUNÍČKO ochrání vaše děti, zajistí je v případě nepředvídatelných situací, dobře je pojistí na úraz a v neposlední řadě jim může také naspořit. Peníze se mu po dosažení plnoletosti totiž budou do počátku samostatného života, na další studia či cokoliv jiného hodit.


Jistota i pro rodiče
SLUNÍČKO pamatuje na všechna možná rizika spojená s životem dítěte, lze v něm měnit výši měsíčního pojistného nebo pojistné částky na dožití a na jednu smlouvu mohou být pojištěny až dvě dospělé osoby. Mezi jednotlivými variantami pojištění se dá podle potřeby přecházet a v případě volných finančních prostředků může rodič svému dítěti pojištění i jednorázově předplatit. Výhodou je i to, že v případě přiznání invalidního důchodu převezme za rodiče placení pojistného Česká pojišťovna.
Pozvěte domů SLUNÍČKO
Ke SLUNÍČKU je výhodné sjednat také úrazové pojištění, které chrání jak dítě, tak spolu s ním pojištěné dospělé osoby. Zahrnuje pojištění na dobu nezbytného léčení úrazu, trvalých následků i pro případ, že by úraz skončil tragicky. SLUNÍČKO není vhodné pouze pro děti právě narozené, ale také pro předškoláky nebo školáky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.