« Zpět

Prémiová garance České pojišťovny přinese klientům unikátní zhodnocení ve výši 18 % za 4 roky

| 25. srpna 2010 - 9:52 | Zprávy | Životní pojištění

Česká pojišťovna zahajuje v pondělí 30. srpna prodej nové Prémiové GARANCE. Jde o jednorázově placené životní pojištění, které klientům zajišťuje návratnost vložené investice ve výši 118 procent. Takové roční zhodnocení 4,5 procenta v současné době nenabízí žádný obdobný finanční produkt. Kromě unikátního zhodnocení nabízí nová GARANCE rovněž krátkou pojistnou dobu v délce pouhých čtyř let. Výjimečná je i tím, že se na českém pojistném trhu stala internetovým průkopníkem.


Je totiž prvním a zatím jediným produktem životního pojištění, který lze sjednat prostřednictvím internetu. „S ročním výnosem 4,5 procenta má Česká pojišťovna produkt, který nemá na trhu obdoby. A to včetně srovnatelných produktů bankovního i pojistného trhu. Pro klienty bude určitě zajímavý poměrně nízký minimální vklad a zkrácená doba trvání pojištění,“ uvedl při příležitosti představení produktu výkonný ředitel ČP Pavel Řehák.
Pojistnou složku Prémiové GARANCE tvoří kromě smrti úrazem také riziko smrti úrazem v motorovém vozidle za velmi výhodnou cenu a poskytované tři varianty úrazového pojištění. Podkladové aktivum pro tento produkt zajišťuje dceřiná investiční společnost ČP INVEST.
Životní pojištění Prémiová GARANCE je produkt České pojišťovny na poli jednorázového životního pojištění – jde o kombinaci životního a úrazového pojištění s investicí do zajištěného fondu, které lze sjednat nejenom na přepážkách České pojišťovny a u jejích pojišťovacích poradců, ale také na vybraných obchodních místech České pošty a od září rovněž prostřednictvím internetu nebo po telefonu. Pojištění se sjednává na čtyři roky. Pro investory je dobrou zprávou také to, že jednorázový vstupní poplatek činí pouhé jedno procento a správní poplatek je nulový.
Do jednorázových životních pojištění se zajištěným zhodnocením České pojišťovny v průběhu uplynulých třech let klienti vložili přes 1,1 miliardy korun. Počet smluv dosáhl téměř 9 tisíc a průměrná výše pojistného byla bezmála 134 tisíc korun. Někteří klienti investovali i milionové částky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.