« Zpět

Pojištění Talisman od Avivy s kvalitnějším krytím

| 2. září 2008 - 10:37 | Zprávy | Životní pojištění

Rekordní nárůsty prodeje, v meziročních srovnání více než o polovinu, v letních měsících vykazoval produkt dětského investičního pojištění Talisman Aviva životní pojišťovny. Podle ředitele marketingu Milana Starého se v tomto období opět prokázalo, že stále více rodičů si uvědomuje odpovědnost za zdraví i život svých dětí a připlácí si za kvalitnější pojistné krytí zvýhodněnými balíčky pojištění.

Rekordní nárůsty prodeje, v meziročních srovnání více než o polovinu, v letních měsících vykazoval produkt dětského investičního pojištění Talisman Aviva životní pojišťovny.

Podle ředitele marketingu Milana Starého se v tomto období opět prokázalo, že stále více rodičů si uvědomuje odpovědnost za zdraví i život svých dětí a připlácí si za kvalitnější pojistné krytí zvýhodněnými balíčky pojištění. Ty mohou uspořit na pojistném za rok až 1200 korun. Dalším přínosem Talismanu od Avivy životní pojišťovny je pro pojištěného prémie za maturitu ve výši deset tisíc korun. Úspěšně se na trhu prosadila i jeho letošní nová produktová verze, kdy například komplexní úrazové krytí dítěte vyvolalo nárůst průměrného pojistného na jednu smlouvu o čtvrtinu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.