« Zpět

PATRIOT je jistotou pro tři generace

| 11. května 2009 - 11:47 | Zprávy | Životní pojištění

Každý z nás má ve svém každodenním životě jiné starosti. Mladí potřebují zajistit své potřeby spojené s bydlením, koníčky, cestováním, o několik let později řeší vzdělávání a koníčky svých dětí, pak jejich vstup do samostatného života a v neposlední řadě se pak snažíme vytvořit si finanční rezervu na stáří.

Proto se Česká pojišťovna při tvorbě svého nejnovějšího životního pojištění PATRIOT soustředila na to, aby uspokojila potřeby všech, bez rozdílu věku. PATRIOT je totiž pojištěním minimálně pro tři generace a vhodný je jak pro teenagery již od 15 let, tak dává příležitost k zajištění potřeb seniorů. Uzavřít pojištění mohou bez problémů i penzisté, a to až do věku 74 let.

K novému životnímu pojištění PATRIOT je dále možné si vybrat vlastní balíček úrazového pojištění. Volitelnými součástmi pojištění jsou také zproštění od placení pojistného v případě trvalé invalidity a pojištění plateb pojistného při pracovní neschopnosti během příštích 15 let.
Právě toto 15leté období si klienti České pojišťovny vybírají nejčastěji i u nejoblíbenější produktové řady stávajícího životního pojištění DYNAMIK a DYNAMIK Plus, kterou si zvolilo téměř 900 tisíc klientů. Na stejnou dobu je koncipován i PATRIOT, který se v současné neklidné finanční době stává díky velmi konzervativnímu způsobu zhodnocování pojistného pro klienty bezpečným přístavem.
PATRIOT je flexibilním pojištěním, klient může své volné finanční prostředky mimořádně vkládat a v případě potřeby pak i z kapitálové hodnoty pojištění vybírat.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.