« Zpět

Novinky pojišťoven

| 19. května 2009 - 11:54 | Zprávy | Životní pojištění

Jaké jsou nejzajímavější noviny pojišťoven? Aegon do portfolia fondů zařadili Parworld Quam 15, který neřídí manažer, jak je obvyklé, ale počítač s naprogramovaným maximálním výnosem. Allianz k nově uzavřeným smlouvám pojištění Rytmus, Rytmus M a Investiční konto budoucnosti Universe přidává zdarma pojištění nedobrovolné ztráty zaměstnání....

Aegon - Do portfolia fondů zařadili Parworld Quam 15, který neřídí manažer, jak je obvyklé, ale počítač s naprogramovaným maximálním výnosem. Allianz K nově uzavřeným smlouvám pojištění Rytmus, Rytmus M a Investiční konto budoucnosti Universe přidává zdarma pojištění nedobrovolné ztráty zaměstnání. Platí do 30. 6. 2009.
Aviva Zúžila množství výluk pro připojištění úrazu v souvislosti s aktivní účastí na sportovních závodech.
Axa Jednorázové investiční ŽP Balance 8. Je na 8 let, když je vám 52 let a více, můžete uplatnit daňové odpočty.
ČPP Pojištění Maximum umožňuje ze zaplacené tisícikoruny investovat třeba jen 50 korun, na riziko pak můžete být vysoce pojištěni. Lze tak uplatnit daňové výhody. Naopak, lze se pojistit jen symbolicky a většinu investovat.
Česká pojišťovna Od března životní pojištění Patriot, které bylo koncipováno jako jednoduchý produkt s vysokou mírou bezpečného zhodnocení prostředků. ČSOB Pojišťovna Zavádí krytí nových rizik úrazového pojištění, například dvojnásobné plnění v případě smrti při dopravní nehodě či sportu.
Generali Rodinné pojištění BeneFIT nabízí vrácení části pojistného jako bonus v případě bezeškodního průběhu. Vrátí až čtvrtinu zaplaceného pojistného. Lze sjednat až pro osm osob, pojištění nemusí být z jedné rodiny.
ING Zavádí připojištění trvalých následků úrazu s více než 400 typy úrazů. Navíc zavádí princip připodobnění, kdy i následky výslovně ve smlouvě neuvedené budou lékařem připodobněny těm uvedeným a plnění bude vypláceno také. Cena již od 19 korun na 100 000 korun pojistné částky.
Kooperativa Nové kapitálové životní pojištění Harmonie, u kterého je prémie za věrnost ve výši pět procent z pojistné částky na dožití. Tu klientovi pojišťovna vyplatí na konci pojištění.
Pojišťovna České spořitelny Jednorázové pojištění prémiový Kapitál s garantovanou technickou úrokovou mírou 4 procenta ročně. Lze sjednat do konce května 2009.
Wüstenrot Od 1. června zavádí kapitálové životní pojištění Gold za jednorázové pojistné s možností sjednat si jej na dobu 5 až 8 let.
Od stejného data zlevňují Životní pojistku a Úvěrovou pojistku produktové řady Special. Sleva pro nová pojištění až 20 procent.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.