« Zpět

Nová PERSPEKTIVA dobývá trh

| 5. března 2012 - 12:11 | Zprávy | Životní pojištění

Kooperativa po roce připravila novou verzi svého vlajkového produktu, univerzálního životního pojištění PERSPEKTIVA. Novinka reaguje na poptávku trhu.


„Trendem, který na trhu pozorujeme, je zvyšující se zájem o kvalitní pojištění celé rodiny. Riziková složka hraje u životního pojištění čím dál podstatnější roli“, upozorňuje na měnící se požadavky klientů Filip Král, ředitel Úseku pojištění osob Kooperativy.
Proto PERSPEKTIVA nabízí i možnost rizikové varianty univerzálního životního pojištění vhodného například pro krytí hypotečního úvěru. Zároveň může klient podle své finanční situace měnit v průběhu pojištění poměr mezi rizikovou a investiční složkou pojištění. Nová PERSPEKTIVA si zachovala i z minulosti známé výhody pro klienta – prémii za bezeškodní průběh nebo možnost bonusu při sjednání pojistné smlouvy ve formě pojištění zdarma.
Nově byla PERSPEKTIVA rozšířena o další doplňková pojištění, jako například kompletní úrazové pojištění dospělých i dětí speciálně pro případ dopravní nehody, možnost pojištění pro případ II. stupně invalidity, zproštění od placení pojistného v případě III. stupně invalidity nebo osvobození od placení v případě smrti pojistníka. Změny se dotkly také stávajících pojištění – krytí trvalých následků úrazu bylo rozšířeno o progresivní plnění až do výše 600 % pojistné částky.
Dále byl v produktu významně rozšířen okruhu krytých nemocí u pojištění vážných onemocnění. Novými chorobami, proti kterým se lze v rámci PERSPEKTIVY pojistit, jsou například roztroušená skleróza nebo meningokokové onemocnění. Unikátní nabídkou na trhu je pak pojistná ochrana pro případ snížené soběstačnosti v rámci tohoto pojištění.
Rozsáhlou inovací prošla také nabídka v oblasti dětského pojištění, která byla doplněna o pojištění vážných „specificky dětských“ onemocnění. Unikátní jsou také zcela nová dětská pojištění - pojištění pro případ péče o zdravotně postižené dítě a pojištění pro případ ošetřování nemocného dítěte. Obě tato pojištění pomáhají rodičům, kteří musejí věnovat výrazně více času péči o dítě a nemohou vydělávat, k dorovnání ušlého výdělku. V prvním případě se jedná o zásadní dlouhodobé omezení, v tom druhém pak o kompenzaci finanční újmy při krátkodobé a dočasné nemoci nebo úrazu dítěte. Investiční část PERSPEKTIVY byla obohacena o nabídku 2 nových fondů - C-QUADRAT Strategie AMI a Komoditní fond od společnosti BNP Paribas.
Univerzální životní pojištění PERSPEKTIVA si u Kooperativy sjednalo již přes 400 tisíc klientů. 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.