« Zpět

Modernizaci starších smluv životního pojištění využilo téměř 35 tisíc klientů Kooperativy

| 20. března 2012 - 12:57 | Zprávy | Životní pojištění

Program životního pojištění PERSPEKTIVA UNIversal nabízí klientům Kooperativy od května 2011 možnost modernizace starších smluv životního pojištění bez nutnosti zrušit starou a sjednávat novou smlouvu.  

Program životního pojištění PERSPEKTIVA UNIversal nabízí klientům Kooperativy od května 2011 možnost modernizace starších smluv životního pojištění bez nutnosti zrušit starou a sjednávat novou smlouvu.
„Předčasné ukončení smlouvy životního pojištění a uzavření nové je pro klienty finančně velmi nevýhodné, neboť na nové smlouvě musí vždy znovu zaplatit celé pořizovací náklady. Proto jim nabízíme jinou, na trhu ojedinělou alternativu, jak smlouvu upravit a přizpůsobit aktuální životní situaci. Během tři čtvrtě roku naši nabídku využilo již téměř 35 tisíc klientů. Tři čtvrtiny z nich zároveň významně navýšily pojistné“, potvrzuje úspěšnost programu Filip Král, ředitel Úseku pojištění osob. 
Výhody modernizace životního pojištění pomocí PERSPEKTIVY UNIversal: 
o             klientovi nejsou při změně pojistné smlouvy jednorázově strženy žádné neuhrazené počáteční náklady,
o             klient nemusí zdanit dříve uplatněné daňové odpočty,
o             klient získává navýšené limity bez zkoumání zdravotního stavu,
o             klient získává speciální prémii za bezeškodní průběh ve výši 20 %,
o             klient získává unikátní možnost nákupu jednotek tržních fondů bez vstupních poplatků.
PERSPEKTIVA UNIversal je připravena jako alternativa k většině starších tarifů životního pojištění. „Mohou ji využít klienti se staršími investičními a účtovými produkty, ale i klienti, kteří chtějí aktualizovat své kapitálové a důchodové pojistky. Vyhovíme 90 % klientů celého životního kmene“, ubezpečuje Filip Král.
Nyní si klienti v rámci modernizace mohou sjednat i nová připojištění PERSPEKTIVY, například úrazové pojištění dospělých i dětí následkem dopravní nehody nebo pojištění pro případ II. stupně invalidity.  Unikátní jsou dvě nová dětská pojištění - pro případ péče o zdravotně postižené dítě a pro případ ošetřování nemocného dítěte. Rodičům odpadne starost o finanční zabezpečení rodiny a mohou se soustředit výhradně na péči o nemocné děti.
 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.