« Zpět

Medvídek dítě ochrání i finančně zabezpečí

| 14. července 2008 - 9:00 | Zprávy | Životní pojištění

Pokud jste rodičem, víte, že narození dítěte je nejenom radost, ale také starost, jak je co nejlépe ochránit a zabezpečit do budoucna. Život s sebou nese řadu nároků, a proto je nutné připravit dítěti snadnější start do dospělého života. Řešení je několik. S investičním životním pojištěním pro děti od AXA životní pojišťovny s názvem Medvídek to však můžete učinit pohodlně a za výhodných podmínek. Stačí si jen s pomocí specialistů vybrat tu správnou kombinaci podle vašich potřeb?

Flexibilní pojištění i investice v jednom

Pojištění Medvídek je kombinací pojistné ochrany a spoření v jednom produktu speciálně určeném pro děti, kterým dává jistotu zajištěné budoucnosti. V průběhu trvání pojištění můžete volit s ohledem na aktuální potřeby, jak velká část bude určena na pojistné krytí a jak velká na investice. Zároveň vám dává volnost v rozhodování, jakým způsobem budou vložené prostředky zhodnocovány. Vybírat lze mezi garantovaným výnosem ve výši minimálně 2,4 %, nebo investicí do devíti různých podílových fondů.

Pro malé i velké, s řadou různých připojištění

Pojištění můžete sjednat dětem od narození až do 16 let a pojistné plnění včetně výnosu z investic bude vyplaceno ve věku, který si sami zvolíte. Vysoká variabilita pojištění je doplněna o nabídku řady připojištění s výraznou slevou oproti jiným typům pojištění.

Možnosti připojištění:
? Připojištění pro případ smrti následkem úrazu
? Připojištění pro případ trvalého tělesné poškození následkem úrazu
? Připojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení úrazu
? Připojištění denního odškodného za vyjmenované drobné úrazy
? Připojištění denní dávky při pobytu v nemocnici v důsledku úrazu

Investice dle vašeho gusta

Finanční prostředky vkládané do investičního životního pojištění Medvídek můžete rozdělit do devíti různých podílových fondů, které se liší svou rizikovostí a předpokládanou výší výnosu, nebo zvolit garantovaný výnos.

Garantovaný výnos vám dává jistotu minimálního zhodnocení prostředků ve výši 2,4 % i v případě negativního vývoje finančních trhů. Při pozitivním vývoji na finančních trzích je však skutečně dosažený výnos nad rámec garantovaného výnosu ve formě ročních bonusů připisován na podílový účet a zvyšuje skutečnou hodnotu investice.

Z fondů máte na výběr máte mezi peněžními, dluhopisovými, smíšenými, realitními i akciovými, spravovanými specialisty ze společnosti AXA investiční společnost. Veškeré investované prostředky nebo jejich část navíc můžete převádět mezi fondy a tím vytvořit vhodnou investiční strategii, která nejlépe odpovídá očekávanému výnosu a vašim vizím.

Jaké jsou výhody pojištění Medvídek:
? Pohodlné, jednoduché a účinné řešení finančního zabezpečení dítěte
? Pojištění a dobré zhodnocení finančních prostředků v jednom produktu
? Možnost volby rozsahu pojištění a investiční strategie
? Široká škála různých připojištění nabízených s 50% slevou
? Možnost mimořádných vkladů i částečných výběrů ještě v průběhu pojištění (snadno přístupná finanční rezerva)
? Jistota i v případě úmrtí či plné invalidity rodičů (pojištění nezaniká, neboť je dítěti i nadále hradí pojišťovna)

Informace o pojištění Medvídek lze získat na všech pobočkách AXA, infolinkách 841 111 121 nebo  531 021 112 a na stránkách www.axa.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.