« Zpět

Maximal Invest: Pojištění a 18% zhodnocení vložených prostředků

| 13. května 2009 - 10:24 | Zprávy | Životní pojištění

Fixní, 18 % výnos i pojistnou ochranu klienta, to vše nabízí nový květnový fond Maximal Invest ČSOB Premium 4. Toto zhodnocení bude klientům vyplaceno ke dni splatnosti fondu, tedy k 9. červnu 2014, spolu s vloženou investicí. Každý rok po celou dobu pojištění (tedy 5 let a 1 měsíc) je klientům připisován fixní výnos ve výši 3, 31 %. Maximal Invest ČSOB Premium 4 má i další přednosti – spojuje zajímavé zhodnocení s životním pojištěním a příspěvky od státu. Jedná se tak o investici, která umí zároveň ochránit peníze i klienta samotného.


"Klienti požadují v dnešní době hlavně jistotu. Tu najdou právě v ochraně sebe i své investice s Maximal Investem ČSOB Premium 4. Nejen, že jsou bezplatně pojištěni proti úrazové invaliditě, ale zároveň získají ochranu svých peněz spolu s 18% celkovým výnosem. Navíc klienti starší 55 let určitě ocení možnost roční úspory až 10 800 Kč díky daňovým odpočtům," uvedl Pavel Kratochvíl, výkonný manažer segmentu Spoření a investice ČSOB.
Maximal Invest ČSOB Premium 4 investici s fixním výnosem spojuje i s životním pojištěním. Chrání tak nejen peníze klienta, ale umožňuje mu připravit se i na nepředvídatelné životní události. Pro klienty, u kterých nevzniká nárok na starobní důchod, je připraveno bezplatné pojištění úrazové invalidity. Pojistné krytí může dosáhnout až půl milionu korun. Každý klient má dále možnost sjednat si další připojištění s cenou od 6 Kč za měsíc. Klienti se tak mohou, kromě zhodnocení svých peněz, pojistit například pro případ trvalého tělesného poškození následkem úrazu, nebo se připojistit pro případ smrti následkem úrazu až do výše 1 000 000 Kč. V případě dopravní nehody se pojistná částka zdvojnásobuje.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

DOBRÝ DEN,

JE STANOVENA VĚKOVÁ HRANICE PRO VSTUP DO TOHOTO PRODUKTU A JE ČASOVĚ OMEZENA DOBA TRVÁNÍ -

DĚKUJI VÁM TŘMÍNEK