« Zpět

Každý správný rodič myslí na pojištění svých dětí

| 3. listopadu 2008 - 11:28 | Zprávy | Životní pojištění

Dětské pojištění České pojišťovny SLUNÍČKO je na českém trhu již čtyři roky a za tu dobu se stalo oblíbeným pojistně spořícím produktem pro děti. Jeho hlavním smyslem je dítě ochránit, zajistit je v případě nepředvídatelných situací, dobře pojistit na úraz a v neposlední řadě mu také něco naspořit...

Pozvěte SLUNÍČKO do vaší rodiny

Dětské pojištění České pojišťovny SLUNÍČKO je na českém trhu již čtyři roky a za tu dobu se stalo oblíbeným pojistně spořícím produktem pro děti. Jeho hlavním smyslem je dítě ochránit, zajistit je v případě nepředvídatelných situací, dobře pojistit na úraz a v neposlední řadě mu také něco naspořit. Finanční počin se mu po dosažení plnoletosti bude do začátku samostatného života buď na další studia či cokoliv jiného hodit.

Jistota i pro rodiče

SLUNÍČKO pamatuje na všechna možná rizika spojená s životem dítěte, lze v něm měnit výši měsíčního pojistného nebo pojistné částky na dožití a na jednu smlouvu mohou být pojištěny až dvě dospělé osoby. Ke SLUNÍČKU je výhodné sjednat také úrazové pojištění, které zahrnuje pojištění po dobu nezbytného léčení úrazu, trvalých následků i pojištění pro případ, že by úraz skončil tragicky.
SLUNÍČKO není vhodné pouze pro děti právě narozené, ale také pro předškoláky a školáky, takže jeho kvality mohou prověřit i rodiče a prarodiče dětí až do 15 let.

Do nemocnice bez peněz

Od začátku letošního roku platí dospělí i děti poplatky za každý den svého pobytu v nemocnici. Ale již déle než p??l roku se také většina z nich m??že u České pojišťovny ZDRAVÍ pojistit. Nové pojištění, které pokrývá práv?? povinný šedesátikorunový regulační poplatek, je možné sjednat na všech pobočkách ??eské pojišťovny a také u kteréhokoliv jejího pojišťovacího poradce.
Novinku dceřiné společnosti ČP ZDRAVÍ mohou i pro děti již od dvou let sjednat rodiče. Pojištění denní podpory nikterak nezatíží rodinný rozpočet, roční pojistné pro děti až do osmnácti let činí pouze 84 koruny!

Pojištění jako hojivá náplast úrazů

Nepříjemnosti spojené s případným dětským úrazem pomůže lépe zvládnout nové úrazové pojištění České pojišťovny. Plnění z úrazové pojistky v sobě zahrnuje pojištění drobných úrazů, výplatu za dobu nezbytného léčení nebo za trvalé následky úrazu.
Česká pojišťovna nyní nabízí u dlouhodobých dětských úrazových pojištění automaticky tzv. progresivní plnění za trvalé následky úrazu, které v případě těžkých trvalých následků úrazu zajistí vyšší pojistné plnění. Úrazové pojištění dětí se vyplatí řešit dlouhodobě i v rámci tzv. dětských životních pojistek, protože pak je lze kombinovat se spořením pro zajištění budoucnosti. Takovým pojištěním je například SLUNÍČKO České pojišťovny.
Děti na úraz mohou připojistit rodiče i v rámci své „dospělácké“ životní pojistky, například DYNAMIKU. Celkově je pak pojištění výhodnější, než kdyby se uzavíralo samostatně.
Pojištění úrazu se opravdu nevyplácí podceňovat, protože do 6 let věku už má zkušenost s úrazem, který si vyžádal lékařské ošetření, více než třetina všech dětí a u 8 % z nich zanechal úraz trvalé následky.
Pojistěte své dítě včas nejen na hory, školu v přírodě nebo prázdniny, ale na celý život.

Nevinná hra za velké peníze

Během návštěvy rozbila dcerka v bytě kamarádky výplň dveří. Syn srazil na kole jiného cyklistu a způsobil mu zranění ruky. Na studentské praxi neúmyslně poškodila dcera majiteli firmy kopírku. Můj dvouletý syn shodil v mžiku mé nepozornosti v supermarketu z regálu džbánek na pivo a rozbil jej. Klasické situace, které se mohou stát každý den.
Někdy může jít o směšné částky, v mnoha případech se však výdaje z podobných neúmyslných škod mohou vyšplhat do výšek, které zasadí rodinnému rozpočtu velikou ránu nebo dokonce rodiče zadluží na celý život. Nezapomínejme, že ceny stále rostou, zvyšuje se hodnota věcí, materiálů a v neposlední řadě i lidského života.
Zahraniční sportování, rekreace, vytopená domácnost nebo třeba i neúmyslně založený požár mohou nakonec s pojištěním občanské odpovědnosti skončit šťastně. Toto pojištění lze u České pojišťovny pořídit buď samostatně, nebo jako doplněk pojištění domácnosti za přibližně korunu denně. Ale škody, které se z něho zaplatí, mohou být i v řádech statisíců.
Jistota, že někdo neúmyslné řádění vašich dětí zaplatí, určitě stojí zato.

Konto Kasička pro nejmenší

Každý rodič si jistě přeje, aby bylo jeho dítko finančně zajištěno a chce mu tak ulehčit jeho vstup do světa „dospěláků“. Vždyť jenom studium na vysoké může přijít i na 350 000 Kč, a kde jsou další výdaje? Každá koruna se proto bude hodit.
ČP INVEST uvedl na trh nový a jedinečný investiční produkt určený výhradně dětem – Dětské investiční konto Kasička. Rodiče, ale třeba i prarodiče či jiní příbuzní tak mohou dítěti pravidelně každý měsíc investovat do Kasičky a zajistit tak jeho budoucí finanční potřeby. Dítě získá v den dosažení své dospělosti dispoziční právo k uloženým prostředkům včetně mimořádného bonusu až 10 000 Kč. Získané prostředky si může nechat dále zhodnocovat na svém majetkovém účtu a postupně vyplácet například formou pravidelného stipendia po celou dobu svých studií. Vyplácené částky mohou být překvapivě vysoké, Kasička je totiž založena na pravidelném měsíčním investování do předem daných portfolií a na tzv. investiční brzdě, která uzamkne již dosažené výnosy.
Podrobnější informace o tomto novém dětském produktu naleznete na www.cpinvest.cz, na klientské lince 844 111 121 nebo na obchodních místech České pojišťovny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.