« Zpět

Každá koruna dobrá, v době léčby úrazu zvlášť

| 11. května 2009 - 11:47 | Zprávy | Životní pojištění

Klienti České pojišťovny hlásí denně Klientskému servisu 600 – 700 úrazů, což je zhruba o 5 % méně, než v uplynulém roce. Z každé šesté zdravotní újmy pak uplatňují trvalé následky. Meziročně se sice celkový počet úrazů snížil zhruba o 5 %, ale zato o více než 2300 případů vzrostl počet hlášení trvalých následků.

Již několik let se pravidelně objevuje jako nejčastější diagnóza úrazů v ČP chirurgicky ošetřená řezná nebo tržná rána, druhou v pořadí bývá zlomenina vřetenní kosti, na třetím místě pak figuruje podvrtnutí kotníku. Na dalších místech jsou popáleniny, ostatní zlomeniny, otřesy mozku… Následky všech těchto nepříjemností dokáže zmírnit ještě lépe aktuálně nabízené úrazové pojištění České pojišťovny.

Současné úrazové pojištění je optimální ochranou jak pro dětského, tak dospělého klienta a při ideální kombinaci jednotlivých rizik na něm lze výrazně ušetřit, nebo dokonce mít některé z nich zcela zdarma.

Ochrana pro řidiče i spolujezdce

Klient si dnes může vybrat ze šesti pojištění, z nichž dvě jsou úplnými novinkami v portfoliu České pojišťovny. Jde o pojištění trvalé invalidity následkem úrazu a velice levné pojištění smrti úrazem v motorovém vozidle, jehož cena začíná už na 2 Kč měsíčně při pojistné částce 100 000 Kč. Přičemž je lhostejné, zda pojištěný bude řidičem nebo spolujezdcem. Další změnou je zvýšení pojistného plnění u trvalých následků a drobných úrazů. Například u doby nezbytného léčení úrazu umí Česká pojišťovna garantovat výši pojistného plnění, které může dosahovat až 4000 Kč za každý den léčby.

Peníze pomohou při léčbě, ne až po ní

U trvalých následků, jejichž hlášení ve statistikách ČP přibývají, je zavedena pětinásobná progrese, takže díky tomuto plnění má zraněný i při výpadku mzdy zajištěnu svoji běžnou životní úroveň. Vzhledem k tomu, že nejčastějšími pacienty jsou dle statistik muži ve věku mezi 40 – 48 lety, tedy živitelé rodin, je pro ně nespornou výhodou i zrychlená likvidace. Pojistné plnění dostanou již po stanovení diagnózy, tedy kdy ještě léčba probíhá, nikoliv až po jejím ukončení.
V životě jsou situace, kdy klient nechce a nemůže čekat. Ocení rychlou reakci – rychlou pomoc. A Česká pojišťovna ji nabízí.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.