« Zpět

Kapitálové životní pojištění Konto

25. února 2004 - 1:20 | Zprávy | Životní pojištění

 


Kapitálové životní pojištění Konto

Kooperativa pojišťovna

Charakteristika produktu:
Velmi variabilní produkt, který je výjimečný tím, že na počátku vloží klient jednorázové pojistné, které je v průběhu trvání pojištěnízhodnocováno a zároveň se z části úrokového výnosu hradí pojištěná rizika. Podle své finanční situace může klient zaplatit další pojistné nebo mít v naléhavých případech své finance k dispozici. Možná rizika pro kombinaci: dožití, úraz, vážné nemoci a smrt.
KONTO se sjednává na dobu určitou, a to 5, 10 nebo 15 let, nebo do věku 65 let (maximální věk k sjednanému konci pojištění je 85 let, v případě pojištění pro případ vážných onemocnění nebo smrti je maximální věk k sjednanému konci pojištění 65 let)Můžete si jej sjednat v kterékoli z následujících variant nebo je mezi sebou kombinovat kromě kombinace b) + c).a) pojištění pro případ dožitíb) pojištění pro případ smrtic) pojištění pro případ vážných onemocnění nebo smrtid) pojištění pro případ úrazu
Výhody:
Zhodnocení vložených peněz a podíly na zisku budou přiznávány po celou dobu trvání pojištění.Přizpůsobivost pojistné ochrany - vše se řídí podle Vaší aktuální finanční a životní situace. V naléhavých případech budete mít prostředky k dispozici.
Možnost připojištění právní ochrany