« Zpět

KAPITÁL nyní s prémiovou technickou úrokovou mírou 4 % p. a.

| 16. dubna 2009 - 11:42 | Zprávy | Životní pojištění

Jednorázové životní pojištění prémiový KAPITÁL nabízí nyní Pojišťovna České spořitelny s garantovanou technickou úrokovou mírou ve výši 4 % p. a. Produkt kombinuje vysoké zhodnocení vložených prostředků s pojistnou ochranou pro případ smrti pojištěného. Pojistnou dobu pojišťovna u prémiového KAPITÁLU pevně stanovila na pět let. Minimální částka, kterou musí klient do pojištění vložit, je 20 tisíc korun, maximální hodnota není omezena. Novinku lze sjednat od 15. dubna do 31. května 2009 na pobočkách České spořitelny.


"Díky vysoké technické úrokové míře dosahuje čisté roční zhodnocení vložených prostředků až 2,8 %. V kombinaci s pojistnou ochranou klientům nabízíme zajímavou alternativu ke klasickým spořicím bankovním produktům," říká Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny.
Výhodou prémiového KAPITÁLU je zabezpečení rodiny pojištěného v případě jeho úmrtí. Pokud klient během pojistné doby zemře, je garantovaná pojistná částka okamžitě vyplacena osobě, kterou ve své smlouvě zvolil. Na rozdíl od mnoha jiných finančních produktů navíc v případě výplaty při úmrtí tyto prostředky nepodléhají dědickému řízení a ani z nich není odváděna žádná daň.
Pojištění prémiový KAPITÁL si mohou sjednat osoby ve věku 18 až 70 let. Pojištění lze uzavřít bez zdravotního zkoumání během jedné návštěvy v pobočce České spořitelny. Dalším benefitem prémiového KAPITÁLU je možnost uplatnění daňových úlev v rámci daně z příjmu, a to ve výši až 12 tisíc korun ročně.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.