« Zpět

Jak si namodelovat pojištění on-line

| 11. května 2009 - 11:47 | Zprávy | Životní pojištění

Unikátní moderní konfigurátor investičního životního pojištění, který umožňuje online modelaci vývoje klientem zvolené investiční strategie, umístila nedávno na své webové stránky Kooperativa.

Pro všechny klienty, ať už stávající, nebo ty, kteří se teprve rozhodují, zda investiční pojištění uzavřít, se tak nabízí investiční dotazník, který všem zájemcům o investování umožní určit jejich sklon k riziku.

Na základě dotazníku je pak nakonfigurováno takové složení investičních fondů, které odpovídá investičnímu profilu klienta. Samozřejmostí je rovněž doplnění investic o riziková připojištění (riziko smrti, tělesného poškození úrazem, smrti úrazem, trvalých následků úrazu a podobně), z nichž si klient může on-line vybrat ta, která jsou pro něj vhodná včetně příslušných pojistných částek.
Tímto způsobem se pak velmi přesně namodeluje průběh celého pojištění včetně předpokládaného zhodnocení. Podle prvních ohlasů klienti tento nástroj na modelaci investičního životního pojištění Perspektiva oceňují velmi kladně především pro jeho přehlednost a šíři možností, které poskytuje.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.