« Zpět

Generali startuje intenzivní kampaň na podporu povinného ručení

| 3. května 2012 - 10:01 | Zprávy | Životní pojištění

Generali startuje rozsáhlou kampaň na podporu povinného ručení. Jejím cílem je představení povinného ručení, které reflektuje individualitu každého motoristy. Maximálně zvýhodňuje všechny zkušené řidiče jezdící ohleduplně a bez nehod. Ti pak mohou ve výsledku ušetřit až 80% oproti základním tarifním sazbám.

Generali startuje rozsáhlou kampaň na podporu povinného ručení. Jejím cílem je představení povinného ručení, které reflektuje individualitu každého motoristy. Maximálně zvýhodňuje všechny zkušené řidiče jezdící ohleduplně a bez nehod. Ti pak mohou ve výsledku ušetřit až 80% oproti základním tarifním sazbám.
Dalším komunikačním cílem je podpora vnímání Generali jako pojišťovny, která svým klientům poskytuje péči nad rámec běžných standardů. „V Generali chápeme klienta jako osobnost se specifickými požadavky, nikoliv jako pouhé číslo v databázi. Na základě pečlivé analýzy individuálních potřeb pak svým klientům nabízíme konkrétní řešení,“ říká Renata Werliková, manažerka marketingové komunikace pojišťovny Generali.
Do komunikačního konceptu jsou zahrnuty všechny efektivní mediatypy - outdoor, indoor, print i online komunikace, které budou následně rozšířeny o PR aktivity. „Našim stávajícím i potenciálním klientům se snažíme být neustále nablízku, a tak se s kampaní na povinné ručení mohou setkat na frekventovaných místech. Například na mostech dálnic a rychlostních komunikací nebo v blízkosti nákupních center větších měst,“ upřesňuje Renata Werliková. V rámci kampaně budou využity kvalitní velkoformáty včetně double bigboardů, billboardů, hypercube, backlightů či LED obrazovek. V mediálním mixu nechybí ani tištěná inzerce v denících a magazínech.
„Pojišťovna Generali si rovněž uvědomuje vysoký potenciál online médií, a tak bude mít důležité slovo také kampaň na internetu i interaktivita v podobě zapojení sociálních sítí,“ doplňuje Renata Werliková.
Na kampani spolupracovala Generali s mediální agenturou OMD. Kreativní stránku měla na starosti reklamní agentura Dorland.
Povinné ručení
Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla je ze zákona povinné. Neuzavře-li majitel motorového vozidla povinné ručení, vystavuje se sankcím České kanceláře pojistitelů. Povinné ručení lze sjednat pro tuzemské vozidlo, která podléhá registraci silničních vozidel, a dále pro vozidlo, které nepodléhá registraci vozidel a je ve vlastnictví osoby s bydlištěm, nebo sídlem (v případě právnické osoby) na území České republiky. Pojistit nelze cizozemská vozidla a dále ta, která nemají VIN, číslo karosérie, podvozku nebo rámu.
Povinné ručení Generali
Každý řidič je jedinečný. V Generali se proto snažíme přistupovat ke každému motoristovi individuálně. Jak v rovině služeb a servisu, tak v rovině ceny povinného ručení, která je šitá každému řidiči přesně na míru. Vychází z detailnějšího pohledu na klienta a společně s důslednou kontrolou vyježděného bonusu v databázi ČKP maximálně zvýhodňuje všechny zkušené motoristy jezdící ohleduplně a bez nehod. Ti pak mohou ve výsledku ušetřit až 80% oproti základním tarifním sazbám.
Výrazným motivačním faktorem pro ohleduplnou jízdu je nová progresivní bolusová stupnice, která umožňuje dobrým řidičům mnohem rychleji dosáhnout na vyšší bonus a tím pádem i nižší cenu. Klíčová je pouze kvalita a délka škodní historie. Nezapomínáme ani řidiče, kteří jezdili například s firemním vozem a nemají vlastní bonus, protože při výpočtu sazby povinného ručení zohledňujeme i datum udělení řidičského oprávnění. Další slevy z pojistného u nás mohou motoristé získat například za dítě do 15 let věku, za další aktivní smlouvy v Generali, za frekvenci placení, ZTP nebo při sjednání havarijního pojištění.
Motoristé mají u Generali na výběr ze tří balíčků povinného ručení. Základ, Komplet a Exkluziv. Neliší se pouze v limitech krytí škod způsobených na majetku a zdraví druhým osobám, ale také řadou připojištění či poskytovaných služeb. Uzavřením povinného ručení mohou klienti získat například pojistnou ochranu pro krytí škod na vozidle způsobených střetem se zvěří nebo úrazové pojištění řidiče. Málokdo si totiž uvědomuje, že řidič vozidla, které zaviní dopravní nehodu, je jedinou osobou, na kterou se nevztahují náhrady škod na zdraví. Součástí rozšířených asistenčních služeb je zapůjčení náhradního vozu až na 5 dnů zdarma či bezplatná asistence v případě havárie a poruchy. Při sjednání povinného ručení v kombinaci s havarijním pojištěním umožňujeme klientům zlikvidovat nezaviněnou škodu bez ztráty bonusu.
Povinné ručení si lze v Generali sjednat také online. Další informace o produktech naleznete na www.generali.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.