« Zpět

Generali Life

25. února 2004 - 1:43 | Zprávy | Životní pojištění

 


Generali Life

Generali Pojišťovna

Charakteristika produktu:
Produkt lze typem zařadit do kategorie kapitálového životního pojištění. Obsahuje spořící část s garantovaným zhodnocením po celou dobu trvání pojištění a část pojištění. Poměr mezi těmito dvěma částmi je možné variabilně měnit podle aktuálních potřeb a přání klienta. Produkt je určen klientům od 15 do 75 let věku hlavní pojištěné osoby. Nabízí současně zajímavé kombinace pojištění a spoření pro hlavní a spolupojištěné osoby. K dispozici je též elektronická podpora jako nástroj pro dokumentování průběhu pojištění a vytvoření nabídky pojištění.
Pojištěná rizika:K základnímu pojištění pro případ dožití nebo smrti nabízíme tato doplňková pojištění: - plný invalidní důchod- závažná onemocnění- smrt úrazem- trvalé následky úrazu s progresivním plněním- denní odškodné za dobu nezbytného léčení úrazu- denní dávka při pobytu v nemocnici- denní dávka při pracovní neschopnosti
Krátká charakteristika jednotlivých pojištění:Program Generali Life - je možné pojistit jednu dospělou osobu a 2 děti. Program Generali Life Plus - je možné pojistit až 2 dospělé osoby a 4 děti.Pojištění Generali Life (Generali Life Plus) lze sjednat na dobu 5 let, maximálně do 75 let věku hlavního pojištěného. Lze tedy využít možnosti daňového zvýhodnění. Při dožití se smluveného konce pojištění obdrží hlavní pojištěná osoba vyplacenu kapitálovou hodnotu včetně garantovaného zhodnocení ve výši 2,25 % p.a. Další výplaty pojistného plnění Generali Pojišťovna a.s. garantuje vyplatit při pojistné události, a to podle toho, co bylo ve smlouvě sjednáno. Při smrti hlavní pojištěné osoby je vyplacena pojistná částka pro případ smrti a navíc celá kapitálová hodnota včetně garantovaného zhodnocení.Uvedené produkty nabízejí též možnost čerpání finančních prostředků z kapitálové hodnoty formou částečného odkupu. Během doby trvání pojištění lze kdykoli měnit následující hodnoty:- pravidelné platby pojištěného- pojistnou částku- zahrnout další osoby do pojištění (např. narozené dítě)- vyloučit některé z pojištěných osob- zahrnout či vyloučit některé z doplňkových pojištěníPo uplynutí 2 let od počátku se mohou měnit navíc i tyto hodnoty:- snížit pravidelné platby pojistného- dobu trvání pojištěníPojistit se mohou také osoby, které jsou registrované v nějakém sportovním klubu. Pojištění lze upravit i pro osoby, které jsou ze zdravotních důvodů pro klasické kapitálové životní pojištění nepojistitelné.Generali Life je vhodný i jako program pro zaměstnavatele přispívající svým zaměstnancům na soukromé životní pojištění.