« Zpět

Generali Grand je investicí pro každého

| 18. května 2010 - 11:02 | Zprávy | Životní pojištění

Pojišťovna Generali rozšířila nabídku svých pojistných produktů o jednorázové kapitálové pojištění Generali Grand, které zaručuje stoprocentní návratnost vložených prostředků s ročním zhodnocením rezerv 3,25 %. Pojištění se sjednává na dobu 5 – 8 let bez zkoumání zdravotního stavu klienta. 

Pojišťovna Generali rozšířila nabídku svých pojistných produktů o jednorázové kapitálové pojištění Generali Grand, které zaručuje stoprocentní návratnost vložených prostředků s ročním zhodnocením rezerv 3,25 %. Pojištění se sjednává na dobu 5 – 8 let bez zkoumání zdravotního stavu klienta.
Je oproštěno od poplatků za uzavření či jakoukoliv změnu v průběhu trvání, kdy je navíc možné čerpat vložené prostředky formou zápůjčky. Generali Grand je vzhledem k minimální výši pojistného 10 tisíc korun investicí pro každého.
Pojištění Generali Grand si mohou klienti sjednat až do věku 100 let (výstupní věk), přičemž maximální výše vkladu je stanovena na 50-ti násobek minimálního jednorázového pojistného. Garantované roční zhodnocení je vyšší než úroková míra běžných spořících účtů, které jsou dostupné na českém finančním trhu. Zároveň převyšuje předpokládanou míru inflace v České republice pro letošní rok. Generali Grand je daňově uznatelnou položkou a poskytuje možnost odečtení až 12 tisíc korun ročně od daňového základu.

Jednorázové životní pojištění, které zaručí míru zhodnocení rezervy vložených prostředků, je z pohledu klienta velice transparentním produktem,“ říká Ing. Ladislav Wagner, člen dozorčí rady a produktový manažer pojištění privátních rizik pojišťovny Generali. „Generali Grand navíc dává klientům možnost, aby si „sáhli“ na svoje finance i v průběhu samotného pojištění,“ dodává Ing. Ladislav Wagner.
Modelový příklad
Pan Jiří ve svých 55 letech zvažuje, jak nejlépe investovat a přitom neriskovat. Uzavření pojištění Generali Grand mu zaručí, že již za 5 let dostane garantovanou částku zpět. Při prodloužení investice o další tři roky a připočítání možnosti reálného vyplacení dalších podílů na zisku (např. v celkové výši 4 % s možností uspořit na daních až 1 800 Kč ročně), je konečná částka více než zajímavá.

Investovaná částka: 100 000 Kč
Rychlá garance (5 let) + 12 709 Kč
Trpělivá garance (+ další 3 roky) + 10 939 Kč
Další podíly na zisku bez garance + 6 569 Kč
Využití daňových výhod + 14 400 Kč
Celkové zhodnocení : 144 617 Kč

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.