« Zpět

GARANCE útočí na miliardovou metu

| 11. května 2009 - 11:47 | Zprávy | Životní pojištění

Z nabídky životních pojištění České pojišťovny si vybere každý. První prodejní období GARANCE bylo spuštěno 1. září 2007 a od té doby se otevírají tři tranše ročně. Nyní, od 1. května, je na trhu už šestá. Podkladové aktivum jednotlivých tranší GARANCE se skládá převážně ze státních dluhopisů a z opcí akcií firem z celého světa s dlouhodobým růstem a prosperitou.

Z nabídky životních pojištění České pojišťovny si vybere každý

První prodejní období GARANCE bylo spuštěno 1. září 2007 a od té doby se otevírají tři tranše ročně. Nyní, od 1. května, je na trhu už šestá. Podkladové aktivum jednotlivých tranší GARANCE se skládá převážně ze státních dluhopisů a z opcí akcií firem z celého světa s dlouhodobým růstem a prosperitou. Klienti do něho investují prostřednictvím zajištěných fondů ČP INVEST, společnosti, která patří k nejvýznamnějším tuzemským investičním společnostem. Celkem se do GARANCE zapojilo už přes 6300 klientů a vložili do ní více než 766 milionů korun.

Jaké jsou její výhody?

V první řadě je to určitě krátká pojistná doba – s GARANCÍ klienti investují na relativně krátkou dobu, dříve na dobu 6 let, dnes na 4 roky. Fondem garantovaný výnos na konci pojištění ve výši 4 %, i kdyby trhy klesaly. Konstrukce propočtu výnosu na konci pojištění je jednoduchá, srozumitelná a transparentní. Také akcie do podkladového koše jsou vybírány pečlivě a zodpovědně s cílem, aby klient na konci nedosahoval pouze minimálního zhodnocení, ale zajímavého výnosu. Vybírají se dlouhodobě stabilní a prosperující světové firmy, jejichž rating je v rozsahu A až AAA. Vyhodnocování cen akcií pro připsání výše výnosu se provádí s měsíční frekvencí, což zaručuje vyloučení výrazných výkyvů na trhu.

Pojištění GARANCE zahrnuje kromě investiční části i velmi kvalitní pojištění za adekvátně výhodnou cenu. Velký zájem je především o pojištění smrti úrazem v motorovém vozidle, které je atraktivní v současné době velké motorizovanosti klientů. Najdou zde široký rozsah pojistných rizik s možností klientovy volby – od pojištění smrti po úrazové připojištění na všechna běžná rizika spojená s úrazem. Pojistné částky si každý může upravit podle svých potřeb. Kromě základního pojištění má ještě k dispozici výběr ze tří balíčků úrazového pojištění, jehož rozsah je v rámci takového produktu na trhu jedinečný.

GARANCI je možné sjednat s obchodním poradcem nebo na kterékoliv přepážce České pojišťovny. Velkou výhodou je pro klienty fakt, že také pro právě probíhající prodejní období je investice do GARANCE nabízena s nulovým vstupním poplatkem.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.