« Zpět

FLEXI INVEST vyhlášen nejlepším životním pojištěním roku 2008

| 1. prosince 2008 - 11:59 | Zprávy | Životní pojištění

Investiční životní pojištění FLEXI INVEST se na včerejším slavnostním vyhlášení soutěže MasterCard Banka roku 2008 umístilo na prvním místě v kategorii Životní pojištění roku 2008.

Cenu na slavnostním večeru v divadle Hybernia převzal generální ředitel Pojišťovny České spořitelny Petr Zapletal: "Z vítězství FLEXI INVESTU mám obrovskou radost, protože právě na kvalitu produktů a spokojenost klientů klademe v Pojišťovně České spořitelny velký důraz. Těší mě i to, že se letos jedná již o několikáté významné ocenění pro naši pojišťovnu, což potvrzuje, že nabízíme klientům skutečně špičkový produkt."

Sedmý ročník soutěže pořádala společnost Fincentrum pod záštitou Ministerstva financí ČR. V kategorii Životní pojištění roku 2008 se utkalo se svými produkty 21 pojišťoven zaměřených na drobnou klientelu. O vítězství Pojišťovny České spořitelny rozhodla odborná porota.

Pro Pojišťovnu České spořitelny je toto významné ocenění již několikátým v pořadí v tomto roce. Nejprve získala v soutěži Asociace českých pojišťovacích makléřů ocenění Pojišťovna roku 2007 a Pojistný produkt 2007, poté k nim přidala Stříbrnou korunu v životním pojištění.

O produktu Investiční životní pojištění FLEXI INVEST:
FLEXI INVEST představuje unikátní spojení komplexního životního pojištění s výhodami investování do investičních fondů. Tento produkt nabízí pojištění širokého spektra pojistných rizik. Průběžně se přizpůsobí měnícím se potřebám klienta a nabízí mu také příležitost jak v dlouhodobém horizontu dosáhnout nadstandardního zhodnocení prostřednictvím jedné ze tří investičních strategií či vlastního investičního portfolia.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.