« Zpět

Dětské pojistky se musí modernizovat

| 11. května 2009 - 11:47 | Zprávy | Životní pojištění

Dětské životní pojistky nyní patří již ke standardním produktům pojišťovacích ústavů. V případě dětského životního pojištění Talisman se jedná o produkt se sedmiletou tradicí, který po své stabilizaci na českém trhu v roce 2002 uvedla Aviva životní pojišťovna. Dosud patří ke stěžejním produktům pojišťovny.

Dětské životní pojistky nyní patří již ke standardním produktům pojišťovacích ústavů. V případě dětského životního pojištění Talisman se jedná o produkt se sedmiletou tradicí, který po své stabilizaci na českém trhu v roce 2002 uvedla Aviva životní pojišťovna.

Dosud patří ke stěžejním produktům pojišťovny. Každoročně se toto pojištění vykazuje výraznými nárůsty prodeje a průběžným nárůstem průměrného pojistného na jednu smlouvu. Obsahuje všechny podstatné věci, které má pojištění pro děti mít. Tedy jak výhodnou spořící složku, tak rozsáhlé pojistné krytí.

Dobrým výsledkům Talismanu prospěla také častá modernizace, například loni komplexní úrazové krytí dítěte či cenově zvýhodněné balíčky připojištění, které mohly pro klienta znamenat úsporu až 1200 korun na pojistném za rok. Další novinkou pak byla prémie při úspěšném složení maturity ve výši deset tisíc korun. Letos produkt zatraktivní zúžení výjimek, které se týkají účasti pojištěných dětí na sportovních akcích. Donedávna nárok na pojistné plnění v případě úrazu, v souvislosti s aktivní sportovní činností pojištěného, až na případy soutěží v lehké atletice a plavání, nevznikal. Nyní je tato výluka omezena pouze na profesionální sportovce, kteří mívají speciální klubové pojistky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.