« Zpět

ČSOB přichází s únorovou nabídkou unikátního výnosu a pojištění v jednom balíčku

| 2. února 2009 - 12:14 | Zprávy | Životní pojištění

Životní pojištění TRIUMF INVEST patří mezi nadstandardní pojištění, které spojuje investici do zajištěných fondů spolu s pojistnou ochranou. Klienti tak společně s pojištěním získají i bezpečí zajištěného výnosu.

Životní pojištění TRIUMF INVEST patří mezi nadstandardní pojištění, které spojuje investici do zajištěných fondů spolu s pojistnou ochranou. Klienti tak společně s pojištěním získají i bezpečí zajištěného výnosu.

Triumf Invest unikátní investici spojuje i s pojištěním. Chrání tak nejen peníze daného klienta, ale umožňuje se připravit na nepředvídatelné životní události. Pro klienty u kterých nevzniká nárok na starobní důchod je připraveno bezplatné pojištění úrazové invalidity. Pojistné krytí může dosáhnout až výše 500 000 Kč. Každý klient má dále možnost sjednat si další připojištění s cenou od 6 Kč za měsíc. Klienti se tak mohou, kromě zhodnocení svých peněz, pojistit pro případ trvalého tělesného poškození následkem úrazu až do výše 1 000 000 Kč za 0,47 Kč denně. Připojištění pro případ smrti následkem úrazu opět na 1 000 000 Kč je vyjde na 0,19 Kč za den. V případě dopravní nehody se pojistná částka zdvojnásobuje.

Hlavní výhody Triumf Invest:
výhodné zhodnocení prostředků formou investice do zajištěného fondu
dostupnost finančních prostředků v případě potřeby
jednorázová investice již od 30 000 Kč
jedná se o pojištění pro případ smrti nebo dožití nebo plné invalidity následkem nemoci nebo plné invalidity následkem úrazu
vyplacení až dvojnásobku vkladu v případě úrazové invalidity
volitelně lze sjednat pojištění pro případ smrti následkem úrazu s pojistným plněním až 1 mil. Kč (v případě dopravní nehody až 2 mil. Kč)
pojištění bez nutnosti vyšetření či zdravotních dotazníků

Triumf Invest je zajištěným fondem navázaným na životní pojištění, který klientům přinese fixní roční výnos 3,01 %. Fond je splatný po 5 letech a jednom měsíci, tedy k 10. dubnu 2014. V době splatnosti má klient zajištěno nejen vyplacení vložené investice, ale i celkového fixního výnosu ve výši 16,3 %, a to nezávisle na vývoji úrokových sazeb. Klienti starší 54 let si mohou navíc uplatnit i daňové odpočty až do výše 10 800 Kč ročně a ještě více tak zhodnotit svoji investici.

Tato nabídka je časově omezena! Platí v období od 2. 2. 2009 do 24. 2. 2009

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.