« Zpět

ČPP: Využijte příležitosti, jak získat vyšší zhodnocení své investice

| 30. května 2013 - 13:03 | Zprávy | Životní pojištění

Česká podnikatelská pojišťovna upozorňuje všechny zájemce o životní pojištění, aby neváhali a uzavřeli smlouvu ještě za stávajících podmínek a zajistili si tak vyšší zhodnocení své investice.

Na základě rozhodnutí ČNB se totiž u smluv životního pojištění uzavřených od 21. července 2013 snižuje maximální výše technické úrokové míry pouze na 1,9 %. V současnosti ČPP v pojistných podmínkách všech aktuálních produktů investičního životního pojištění zaručuje minimální zhodnocení rezervy pojistného při umístění peněz do garantovaného fondu na úrovni 2,2 %. U smluv, které klienti uzavřou do 20. července 2013, zůstává dohodnutá garance zhodnocení až do konce pojištění.
 
Rozdíl při stávajícím a budoucím zhodnocení přitom může u naspořené částky vyplácené na konci pojištění činit i desítky tisíc. „Až do 20. července mohou u ČPP klienti využít příležitosti a uzavřít smlouvu investičního životního pojištění ještě za stávajících podmínek. Aktuálně nabízíme zhodnocení dokonce ve výši 2,4 %“, připomíná Renata Čapková, tisková mluvčí České podnikatelské pojišťovny.
 
Tematicky zaměřenou kampaň startuje ČPP na začátku června. Kampaň s mottem „Nejvyšší čas zaopatřit rodinu“ poběží do 20. července 2013. Hlavními mediálními nástroji prezentace budou billboardy a city light vitríny, inzerce v médích zahrnuje celostátní i regionální deníky a odborné časopisy. Marketingový mix doplňuje sponzoring pořadů na TV Barrandov a bannerová reklama na internetových stránkách pojišťovny a partnerských webech.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.