« Zpět

Aviva EasyLife slaví úspěch ve Zlaté koruně

| 17. června 2008 - 11:05 | Zprávy | Životní pojištění

Investiční životní pojištění Aviva EasyLife získalo 3. místo v hlasování veřejnosti v soutěži Zlatá koruna 2008 a stalo se v letošním ročníku  v hlasování veřejnosti vůbec nejvýše umístěným pojistným produktem.

Investiční životní pojištění Aviva EasyLife získalo 3. místo v hlasování veřejnosti v soutěži Zlatá koruna 2008.

Třetí místo a Bronzovou korunu v kategorii Cena veřejnosti 2008 získalo investiční životní pojištění Aviva EasyLife, které ve svém portfoliu nabízí životní pojišťovna Aviva. Cena veřejnosti je hlavní cenou udělovanou v rámci soutěže finančních produktů Zlatá koruna. Aviva EasyLife se v letošním ročníku stal v hlasování veřejnosti vůbec nejvýše umístěným pojistným produktem.

"Pojištění Aviva EasyLife se ihned po uvedení na trh v roce 2006 stalo naším nejúspěšnějším produktem. V loňském roce jsme ho dále významně inovovali. V současné době tvoří tento produkt zhruba 60 % našeho nového obchodu. Letošní úspěch v soutěži Zlatá koruna je vyjádřením důvěry našich klientů a potvrzuje, že jdeme zjevně správným směrem,? komentuje výsledky Karel Veselý, obchodní ředitel životní pojišťovny Aviva a dodává: ?Mám velkou radost, že Aviva EasyLife porazil v hlasování veřejnosti všechna ostatní pojištění na českém trhu!"

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.