« Zpět

Aplikace AXA Manažer pro iPhone usnadňuje klientům online kontrolu produktů

| 5. května 2010 - 8:42 | Zprávy | Životní pojištění

Speciální aplikaci AXA Manažer pro iPhone si mohou stáhnout klienti finanční skupiny AXA. Aplikace umožňuje jednoduše vytvořit a užívat internetový přístup k jednotlivým pojistným, spořicím i investičním produktům. „Tato aplikace je určena klientům se všemi druhy produktů z naší nabídky, tedy s životním i neživotním pojištěním, penzijním připojištěním a podílovými fondy. Klienti budou mít kdykoliv ze svého iPhonu dokonalý přehled o stavu svých smluv, v případě produktů se spořicí složkou i o zůstatcích,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.


Každý klient obdrží uživatelské jméno a PIN, které jsou mu zaslány společně s potvrzením o akceptaci smlouvy. Pomocí těchto údajů si v aplikaci vytvoří přístup ke svému účtu. Poté již může aplikaci standardně využívat a prohlížet informace o svých produktech. Jako je například výše a frekvence plateb pojistného, zůstatek účtu penzijního připojištění nebo třeba seznam smluvených připojištění u pojištění nemovitosti.
„S AXA Manažerem může klient neustále kontrolovat všechny své produkty na jednom místě. Celá aplikace je přitom maximálně uživatelsky přátelská a jednoduchá,“ uzavřel Marek Zeman.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.