« Zpět

Allianz rizikové pojištění

20. února 2004 - 1:13 | Zprávy | Životní pojištění

 


Allianz rizikové pojištění

Allianz pojišťovna

Charakteristika produktu:
Produkt je vhodný pro ty klienty, kteří si přejí především zabezpečit svoje blízké pro případ nenadálé událostí a také pro ty, kteří uvažují např. o hypotéčním úvěru, půjčce apod. V tomto případě si mohou upravit výši pojistné částky tak, aby klesala v návaznosti na splátky úvěru.
Hlavním pojištěním je pojištění pro případ smrti, ke kterému si může klient sjednat tato volitelná připojištění:- připojištění pro případ smrti s odloženou výplatou pojistné částky na konci pojistné doby. Je možné je sjednat s konstantní nebo klesající pojistnou částkou, odpovídající splátkovému kalendáři banky- připojištění pro případ závažných onemocnění nebo smrti- připojištění pro případ plného invalidního důchodu a zproštění od placení pojistného- úrazové připojištění s oceňováním a bez oceňování zdravotního stavu- připojištění pobytu v nemocnici- připojištění pro případ ušlého výdělku při pracovní neschopnosti- připojištění zproštění od placení pojistného.
Pojišťovna na sebe bere vysoká rizika, je tedy třeba počítat s oceňováním zdravotního stavu pojišťovaných osob a samozřejmě i s posuzováním finančního rizika.