« Zpět

AEGON bodoval v soutěži Banka roku v kategorii Životní pojištění

| 28. listopadu 2008 - 12:05 | Zprávy | Životní pojištění

Životní pojištění společnosti AEGON, Invest&Live, se v letošním ročníku soutěže MasterCard Banka roku umístilo na druhém místě v kategorii Životní pojištění roku 2008.

Životní pojištění společnosti AEGON, Invest&Live, se v letošním ročníku soutěže MasterCard Banka roku umístilo na druhém místě v kategorii Životní pojištění roku 2008.

Hlavními charakteristikami tohoto pojištění jsou:
Tento produkt je charakterizován především nízkými náklady, kdy v ukazateli TANK30 dosahuje nejnižší hodnoty mezi produkty IŽP, dále širokou nabídkou více jak 20 finančních fondů od renomovaných správců, kde je novinkou výběr fondů podle metodologie ratingové agentury Morningstar, a v neposlední řadě širokou nabídkou krytí zdravotních rizik včetně specifického připojištění pro diabetiky.

Nízké náklady - AEGON nabízí nový fond AE16, který umožňuje sestavit globální portfolio s nejnižším TANK30 na trhu IŽP – 28,6 %. V tomto směru překonává AEGON nejenom všechny ostatní produkty IŽP ale i některé programy pravidelného investování. AEGON používá pro svůj fond AE16 tzv. exchange-traded funds (ETFs), které jsou nízkonákladovou formou kolektivního investování. Investor s realizací jednoho obchodu získává možnost podílet se na výkonnosti celého konkrétního burzovního indexu.

Nadstandardní výběr fondů - AEGON diverzifikuje jak z hlediska zaměření fondů, tak z hlediska správců. Více jak 20 finančních fondů od desítky renomovaných správců je rozděleno do skupin podle zaměření na různé trhy i podle investičních instrumentů. Novinkou u tohoto produktu je volba konkrétních fondů založená především na zkušenostech a nezávislé expertíze společnosti Morningstar, která je známá zejména svou službou Morningstar Rating hodnotící kvalitu investičních instrumentů.

Široká pojistná ochrana – Pojištění AEGON Invest&Live nabízí krytí celé řady zdravotních rizik. Specifikem je letos nové připojištění pro diabetiky DIALife, které AEGON uvedl na trh jako první na světě. Toto připojištění nabízí diabetikům možnost ochránit příjmy své a své rodiny pro případ smrti, ale také čtyř závažných onemocnění, která lidem s diabetem nejčastěji hrozí. Toto nebo další z řady připojištění využívá více jak 88 % klientů, kteří si pojištění Invest&Live sjednali.

Pojištění je vhodné také pro náročné klienty, kteří žádají vysoké pojistné částky.
On-line přístup na účet – Všichni klienti mohou využívat službu online přístup na účet životního pojištění zdarma: https://online.aegon.cz. Mají tak vždy přehled o aktuální výši svých prostředků.

Vladimír Bezděk, generální ředitel AEGON Česká republika, k tomu říká: "Toto ocenění nás velmi těší, protože dokládá, že naše strategie založená na inovacích je správná a že dokážeme vytvářet kvalitní produkty, které zaujmou náročné hodnotitele z řad odborné veřejnosti," a dodává: "O stále rostoucím zájmu klientů svědčí fakt, že v září tohoto roku produkt využilo 4x více klientů oproti loňskému září."

Produkt AEGON Invest&Live letos získal také ocenění v soutěži Zlatá koruna 2008, kde obdržel Bronzovou korunu v kategorii Životní pojištění.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.