« Zpět

Zdravotní pojišťovna METAL-ALIANCE a Allianz pojišťovna zahajují spolupráci

| 2. dubna 2009 - 11:33 | Zprávy

Od dubna mohou klienti Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE využít speciální nabídky produktů Allianz pojišťovny. Ta zahrnuje nejen cestovní pojištění, ale například také povinné ručení či penzijní připojištění. Spolupráce Allianz pojišťovny se ZP M-A má svou tradici.

Od dubna mohou klienti Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE využít speciální nabídky produktů Allianz pojišťovny. Ta zahrnuje nejen cestovní pojištění, ale například také povinné ručení či penzijní připojištění.
Spolupráce Allianz pojišťovny se ZP M-A má svou tradici. Již před lety nabízela ZP M-A svým klientům Allianz cestovní pojištění. A protože je v dnešní době nutné poskytnout klientům komplexnější nabídku produktů a služeb, byly právě dobré zkušenosti z minulých let u zrodu obnovené spolupráce. Ředitel úseku klientských služeb a marketingu ZP M-A Ing. Jiří Těhan, MBA tuto spolupráci komentuje: "Speciální pojistné produkty komerční pojišťovny velmi dobře navazují na zdravotní pojištění Zdravotní pojišťovny Metal-Aliance, a proto byla v rámci smlouvy o spolupráci vytvořena speciální nabídka produktů Allianz pojišťovny pro naše klienty. Věřím, že naši klienti tyto nové, rozšířené služby ocení."
Klienti ZP M-A mohou využívat vybrané produkty Allianz pojišťovny s řadou nadstandardních výhod. "Naší prioritou jsou kvalitní produkty s řadou nadstandardních a unikátních parametrů," říká místopředsedkyně představenstva RNDr. Zuzana Kepková, "a stejně velkou pozornost věnujeme tomu, aby i klientský servis, tedy služby od sjednání pojistky a poradenství přes průběžné asistenční služby až po likvidaci byly na nejvyšší úrovni a pro klienty maximálně komfortní."
Zejména dnes, kdy klienti přednostně vyžadují jistotu, spolehlivost a vždy něco navíc je spolupráce obou zavedených a finančně stabilních společností krokem správným směrem.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.