« Zpět

Zdokonalujeme služby pro motoristy

| 30. března 2009 - 12:05 | Zprávy

Česká pojišťovna nabízí svým klientům velmi užitečnou službu – audit opravy. Díky auditu si všichni klienti, kteří mají pochybnosti o tom, zda jejich pojištěný automobil byl po dopravní nehodě řádně opraven, mohou tyto skutečnosti jedním telefonátem ověřit.


„Klienti by měli být obezřetní před službami autoservisů, které z vlastní zkušenosti neznají a které je ujišťují, že za ně vše při jednáních s pojišťovnou vyřídí, tedy bez jakékoliv účasti pojištěného,“ říká Filip Saidl, poradce náměstka služeb klientům ČP.
Klienti České pojišťovny mohou kontaktovat její Klientský servis a audit opravy požádat. „Naši pracovníci prověří, zda faktura předložená klientovi je shodná s fakturou odeslanou autoservisem do pojišťovny a v případě rozporu poskytnou potřebnou součinnost při jednání se servisem o odstranění nedostatků či v následných právních krocích. V některých případech může jít pouze o administrativní záležitost, ale v mnoha i o podvod,“ uzavírá poradce Saidl. Důkladné prošetřování sporných pojistných událostí rozhodně přispěje k pročištění trhu opraven, takže klient bude mít větší jistotu, že za peníze, které mu za škodu proplatí pojišťovna, dostane adekvátní služby.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.