« Zpět

Začíná finále Ceny veřejnosti Zlaté koruny

| 9. dubna 2013 - 14:01 | Zprávy

Hlasování v Ceně veřejnosti 11. ročníku Zlaté koruny dnes pokročilo do finálového kola. Na stránkách www.zlatakoruna.info veřejnost může vybírat z 20 produktů, které postoupily z nominačního kola. Kromě toho lidé mohou podpořit i oblíbené produkty pro podnikatele v Ceně podnikatelů na stejném webu.

 

Hlasování veřejnosti patří mezi tradiční součásti soutěže Zlatá koruna. Na rozdíl od ocenění udělovaných v produktových kategoriích rozhodují o umístění v Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů laici. Těch se zatím zapojilo téměř 24 tisíc a dohromady nominovali 473 produktů
 
„Musím poděkovat desítkám tisíc lidí, kteří si našli čas a podpořili finanční produkty, které je přesvědčily svojí kvalitou. Právě na tu se klienti bank soustřeďují stále víc. Vidíme to z komentářů, které nám zaslali spolu se svým hlasem. Stále více se totiž ukazuje, že začínají dávat přednost kvalitě služeb a nedívají se jen na nízkou cenu. A to je dobrá zpráva,“ říká Dr. Pavel Doležal, ředitel soutěže Zlatá koruna.
 
Ve finále mohou lidé hlasovat do 15. května 2013 prostřednictvím webu www.zlatakoruna.info. Krátce poté budou zveřejněny jeho výsledky, a to jak v Ceně veřejnosti, tak i v Ceně podnikatelů, která je jednokolová a probíhá tedy bez přerušení.
 
Generálním partnerem soutěže Zlatá koruna je OVB Allfinanz, přední poradenská společnost v oblasti osobních a rodinných financí v Česku. „Z dosavadního počtu hlasující veřejnosti je vidět rostoucí zájem o hlasování a tím i potenciální ovlivnění trhu, protože společnosti, které jsou oceněné a berou svoje ocenění jako závazek, musí být i nadále ve svých službách inovativní a co nejblíže potřebám klientů. Lze tady najít určitou paralelu i k naší činnosti, protože zpětná vazba od klienta je to, co nás posouvá dopředu,“ říká Ing. Eva Poláchová, ředitelka Analytického centra a Akademie vzdělávání OVB Allfinanz, a.s.
 
Stejně jako v minulých letech mohou hlasující také tipovat, kolik účastníků se do hlasování veřejnosti zapojí. Ten, kdo se skutečnému počtu přiblíží nejvíc, získá zájezd od CK Fischer. Výherce bude známý společně s výsledky hlasování.
 
20 finančních produktů nominovaných do finálového kola hlasování o Cenu veřejnosti (produkty jsou řazeny abecedně):
 
V průběhu dubna bude doplněna možnost SMS hlasování. Kromě stránek www.zlatakoruna.info najdou lidé SMS kódy především v tištěných médiích. 
 
Zatímco výsledky hlasování v Ceně veřejnosti a v Ceně podnikatelů budou zveřejněné bezprostředně po ukončení hlasování, ocenění v kategoriích soutěže, které hodnotí odborná porota - Finanční akademie, budou vyhlášené 12. června v rámci galavečera Zlaté koruny.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Pro mne je na prvním místě GE Money Bank - Internet Banka. S touto službou ušetřím spoustu času a platím vše podle potřeby a v čase, který není vázán na otevírací doby