« Zpět

Volksbank CZ nyní vystupuje pod značkou Sberbank

| 15. března 2013 - 13:48 | Zprávy

Volksbank CZ nyní vystupuje pod značkou Sberbank. Při této příležitosti banka spustila nové webové stránky a zahájila komunikaci i prostřednictvím profilu SberbankCZ na sociální síti Facebook.

 

Již v únoru roku 2012 dokončili vlastníci Volksbank International AG a představitelé mezinárodní bankovní skupiny Sberbank vyjednávání o prodeji. Nová značka je tak pouze formálním zakončením celého procesu. Všech 23 poboček banky bude označeno novým názvem a postupně budou modernizovány do nového vzhledu pod značkou Sberbank. Tento proces proběhne postupně do podzimu 2013.
 
„Pod značkou Sberbank se chceme stát moderní úspěšnou společností a jedním z nejvýznamnějších hráčů na bankovním trhu ve střední a východní Evropě,“ říká Libor Holub, předseda představenstva Sberbank CZ.
 
Banka při příležitosti spuštění profilu SberbankCZ na Facebooku také odstartovala akci ve spolupráci s ekologickou organizací Čmelák, a vysadí strom za každého nového fanouška na sociální síti.
 
Přestože dochází ke změně názvu a vlastníka, zůstává Sberbank CZ bankou založenou podle českého práva s licencí udělenou Českou národní bankou. Jediným akcionářem Sberbank CZ je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni, dceřiná společnost skupiny Sberbank Rusko.
 
Sberbank je jednou z vedoucích bank v Evropě a patří mezi nejúspěšnější finanční instituce na světě a dominantní hráče na trhu s inovativními bankovními produkty i nejmodernějšími technologiemi. V kombinaci s lokální znalostí se tak Sberbank stává silným bankovním partnerem také pro klienty v České republice.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.