« Zpět

Ve světě i v Česku se přes internet půjčuje stále více

| 4. února 2009 - 11:54 | Zprávy

COFIDIS cyklistický tým má proto na dresech zcela nové motto. „COFIDIS – le Crédit en Ligne“ neboli v překladu „COFIDIS – půjčka po lince“ (myšleno po telefonu i internetu), tak zní nové motto na dresech špičkového cyklistického týmu COFIDIS. Nové motto odráží současný příklon klientů k půjčování prostřednictvím internetu a nahrazuje původní motto „COFIDIS – půjčka po telefonu“.

"Změna byla nutná. Bylo třeba sjednotit vzhled dresů s činností společnosti," řekl v úvodu projevu k novému mottu generální ředitel společnosti COFIDIS Benoît Coqueval.

Původní motto, se kterým v roce 1996 spustila společnost COFIDIS sponzoring cyklistiky se stalo s rozvojem internetu a se změnami v poskytování tzv. úvěrů na dálku příliš omezujícím. Nové sdělení „půjčka po lince“ symbolizuje nejen půjčky po telefonu, ale především také online půjčky, tedy půjčky přes internet, který si zákazníci za posledních 10 let velmi oblíbili.

"V roce 2008 představoval podíl půjček přes internet 30 %. Oproti roku 2007 to znamená nárůst o 58 %. Samotná návštěvnost našich webových stránek vzrostla v roce 2008 o 47 % proti roku 2007," říká Ing. Olga Moradiellos, marketingová ředitelka společnosti COFIDIS a pokračuje: "V dnešní době si spotřebitel přeje mít možnost výběru mezi různými prostředky kontaktu, které využívá dle svého přání. Pro COFIDIS je tak velmi důležité mu tuto svobodu nabídnout."

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.