« Zpět

Zonky rozšiřuje program odměn za doporučení. Klienti díky němu mohou nově získat až deset tisíc korun ročně.

| 31. července 2019 - 12:05 | Zprávy | Úvěry

Zonky, alternativa k bankovním půjčkám, postavená na principu sdílené ekonomiky, rozšiřuje program doporučení. Stávající klienti i noví půjčující díky němu mohou získat odměny v maximální výši deset tisíc korun během jednoho roku. Výše jednorázových odměn v hodnotě 400 a 1 000 korun se pak bude odvíjet od objemu schváleného úvěru.

Odměnu v rámci programu Doporuč Zonky mohou získat všichni stávající i noví klienti. Pokud klient získá po doporučení úvěr v rozmezí 20 000 až 50 000 korun, bude on i jeho doporučující odměněn částkou 400 korun. V případě, že objem schváleného úvěru přesáhne 50 000 korun, získají oba klienti jako odměnu 1 000 korun. 

“Naši klienti nám často říkají, že nás doporučují sami od sebe, protože jsou u nás spokojeni. Zároveň jsme ovšem z jejich strany registrovali zájem o rozšíření doporučujícího programu a poptávku po více možnostech pro výplatu odměn,” říká CEO Zonky Pavel Novák. Odměny mohou být nově vyplaceny do investorské peněženky, na účet nebo také jako mimořádná splátka.

Odkaz na doporučení najdou uživatelé po přihlášení do svého profilu na Zonky.cz. Celková výše ročních odměn může během jednoho kalendářního roku dosáhnout na částku 10 000 korun. Kompletní pravidla programu Doporuč Zonky najdete na tomto odkazu.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.