« Zpět

UniCredit Bank nabízí úvěr s úrokem 12 %

| 7. prosince 2009 - 11:28 | Zprávy | Bankovní úvěry

UniCredit Bank uvedla na trh nový typ úvěru – obratový spotřebitelský úvěr. Jeho hlavní předností je, že až do konce března příštího roku ho lze získat za zvýhodněný úrok 12 procent, který je garantován po celou dobu trvání úvěru. Úvěr je neúčelový a lze ho tedy použít na cokoli. 

UniCredit Bank uvedla na trh nový typ úvěru – obratový spotřebitelský úvěr. Jeho hlavní předností je, že až do konce března příštího roku ho lze získat za zvýhodněný úrok 12 procent, který je garantován po celou dobu trvání úvěru. Úvěr je neúčelový a lze ho tedy použít na cokoli. Je určen jen klientům UniCredit Bank s minimálně šestiměsíční historií.
Úvěr lze bez poplatku předčasně splatit. Minimální výše je 50 tisíc, maximální 200 tisíc Kč. Za poskytnutí úvěru se platí 1 % z jeho výše, minimálně 500 Kč. Správa a vedení účtu stojí 50 Kč měsíčně. Úvěr se nezajišťuje.
Jakou půjčku vybrat zjistíte zde.
Splatnost je 1 až 4 roky pro úvěry do 100 tisíc korun a až pět let pro úvěry vyšší.
Klient nemusí předkládat žádné doklady prokazující výši příjmů. Stačí jedna návštěva v bance a nejpozději následující den jsou peníze k dispozici na běžném účtu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.