« Zpět

Přes bankomaty ČS lze nově sjednat i kontokorent

| 15. prosince 2009 - 11:02 | Zprávy | Bankovní úvěry

Bankomaty České spořitelny (ČS) jsou od začátku prosince vybaveny novou funkcí. Klienti ČS si jejich prostřednictvím mohou nově sjednat či navýšit kontokorentní úvěr. 
Klient prostřednictvím PIN nabídku potvrdí na obrazovce bankomatu a prostředky se mu automaticky připíší na účet. Banku už navštívit nemusí. 

Bankomaty České spořitelny (ČS) jsou od začátku prosince vybaveny novou funkcí. Klienti ČS si jejich prostřednictvím mohou nově sjednat či navýšit kontokorentní úvěr. Klient prostřednictvím PIN nabídku potvrdí na obrazovce bankomatu a prostředky se mu automaticky připíší na účet. Banku už navštívit nemusí.
„Kontokorent nebo jeho navýšení konkrétním klientům umíme nabídnout díky pečlivému zpracování a vyhodnocování klientských dat. Nabízíme takovou výši kontokorentu, která daného klienta nepředluží. Zodpovědně volíme i to, zda je nabídka pro klienta vhodná,“ sdělil v pondělí Právu ředitel direct marketingu ČS Michal Seifert.
Vyberte a porovnejte si nabídků úvěrů zde
Kolik a zda vůbec mu banka půjčí, se klient po zadání PIN kódu své karty dozví v Osobním menu bankomatu. Pokud se pro kontokorent rozhodne, potvrdí svou volbu na obrazovce opět PIN kódem. Částka se pak připíše na účet. Konečné rozhodnutí, zda se pro kontokorent rozhodne či nikoli, je podle Seiferta na klientovi. Bankomaty už dávno neslouží pouze pro výběr hotovosti. Jejich prostřednictvím lze uskutečnit řadu dalších transakcí, např. zdarma zjistit zůstatek na účtu, zaplatit levně složenku, posílat peníze na jiné účty, vkládat hotovost nebo dobít kredit mobilního telefonu. Počet různých funkcí bankomatů už přesáhl desítku.
Bankomaty ČS čelily v poslední době vlně útoků. Některým podvodníkům se dokonce podařilo zkopírovat údaje o platebních kartách a vyloupit několik účtů klientů. Těm banka odcizené peníze poté vrátila. Z obav před dalšími útoky během rušného období Vánoc se ČS rozhodla své bankomaty více hlídat.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den lze si navýšit kontokorent přes bankomat děkuji Pichova

Dobrý den chtěla bych navýšit konkorent o 6000 měla jsem nečekaně velké výdaje a ráda bych přes bankomat abych nemusela na pobočku co musím proto udělat abych peníze získala děkuji Renata