« Zpět

I k úvěru se dají získat bonusy

| 8. září 2009 - 11:16 | Zprávy | Bankovní úvěry

Se spotřebitelskými úvěry má zkušenost asi většina domácností. Podmínky jejich poskytnutí stejně jako výsledná (ne)výhodnost se liší poskytovatel od poskytovatele, proto se vyplatí v nabídce úvěrů, před konečným rozhodnutím, hledat. 

Se spotřebitelskými úvěry má zkušenost asi většina domácností. Podmínky jejich poskytnutí stejně jako výsledná (ne)výhodnost se liší poskytovatel od poskytovatele, proto se vyplatí v nabídce úvěrů, před konečným rozhodnutím, hledat. Příležitostí pro zvýhodnění úvěru mohou být různá jubilea poskytovatele, jako například nyní desetileté výročí Expres půjčky od GE Money Bank. Ta nabízí 5% bonus s výše půjčky na klientův účet, pokud si Expres půjčku zařídí do konce roku. V případě, že úvěr bude ve výši 101 až 600 tisíc korun zase klient nebude platit poplatek za poskytnutí půjčky nebo poplatek za vedení úvěrového účtu. Také ale platí, že s vidinou bonusů si někteří klienti zřídí zbytečně vysoký úvěr, který pak může velice zatížit rodinný rozpočet.
Spotřebitelské úvěry na českém trhu nabízí také tyto banky: Citibank, Česká spořitelna, ČSOB, Komerční banka, LBBW Bank, mBank, Oberbank, Poštovní spořitelna, Raiffeisenbank, UniCredit Bank, Volksbank, Waldviertler Sparkasse von 1842. Z nebankovních subjektů nabízí spotřebitelské úvěry například: Cetelem, Cofidis, GE Money Multiservis, Home Credit nebo Santander Consumer Finance. O spotřebitelských úvěrech čtěte více v tematické sekci serveru Měšec.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.