« Zpět

Úvěr na notebook pro studenty VŠ nabízí více možností

| 7. dubna 2009 - 11:08 | Zprávy

Komerční banka přichází s vylepšenou nabídkou úvěru na notebook. Produkt zaznamenal od svého spuštění v listopadu 2007 velký úspěch především díky své špičkové konfiguraci a snadnému získání. Nabídka je určena studentům vysokých škol všech ročníků a typů studia. Úvěr je zcela bez poplatků, bez nutnosti zajištění a banka nevyžaduje ani doložení příjmu.

Komerční banka přichází s vylepšenou nabídkou úvěru na notebook. Produkt zaznamenal od svého spuštění v listopadu 2007 velký úspěch především díky své špičkové konfiguraci a snadnému získání. Nabídka je určena studentům vysokých škol všech ročníků a typů studia.
Od 1. 4. 2009 nabízíme v rámci úvěru na notebook tři druhy balíčků:
Balíček „Vlastní kancelář“ obsahuje nejnovější model DELL Inspiron™ 1545 s multifunkční barevnou tiskárnou,
Balíček „Multimediální zážitek“ obsahuje nejnovější model DELL Inspiron™ 1545 a 19“ LCD displej,
Balíček „Mobilní sada“ obsahuje nejnovější model DELL Inspiron™ 1545, univerzální car adapter, cestovní sadu (USB HUB, cestovní optická myš a rolovací sada kabelů) a 8GB flash disk.
Výhody zůstávají zachovány: úvěr je zcela bez poplatků, bez nutnosti zajištění úvěru a nevyžadujeme ani doložení příjmu. Balíček s úvěrem na notebook ve výši 23 000 Kč lze pořídit již za 499 Kč měsíčně. O úvěr na notebook mohou studenti požádat v kterékoliv pobočce Komerční banky. K získání úvěru stačí předložení platného potvrzení o studiu na vysoké škole a dva doklady totožnosti. Notebook je pak studentům dodán do šesti pracovních dnů od objednání na zadanou adresu.
Studenti dále zdarma získají nadupané studentské konto G2 s mnoha výhodami. Více na www.g2.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.