« Zpět

ZLATÁ KORUNA vám pomůže při výběru finančních produktů

| 22. prosince 2003 - 11:00 | Zprávy | Účty

Nabídka na finančním trhu je natolik rozsáhlá, že jen málokdo se v ní dokáže spolehlivě orientovat a vybrat si skutečně to nejlepší z široké škály produktů. Proto je tu ZLATÁ KORUNA, aby vám pomohla.


Jde o vaše peníze a není jedno jak s nimi naložíte. Abyste získali jasnější představu, potřebujete dostatek kvalitních informací z různých zdrojů a mít k nim snadný přístup. Naše stránky vám toto nabízejí.
Nikde jinde než na těchto stránkách nenajdete kompletní přehled nejlepších produktů roku. Jejich žebříček sestavuje skupina nezávislých odborníků ? členů Finanční akademie - na základě hodnocení několika desítek produktů přihlášených každoročně do soutěže o Zlatou korunu. Již samotný výsledek tohoto odborného hodnocení může být inspirativní a stát se i pro vás jedním z vodítek při rozhodování.
Chceme na tyto stránky shromáždit co nejvíce informací, kvalifikovaných názorů a odborných hodnocení. Týká se to jak produktů, které tvoří permanentní součást nabídky, tak novinek přicházejících na trh. Ze struktury stránek je patrné, že usilují o to poskytnout vám co nejširší zainteresovaný pohled, v němž vedle specializovaných soudů odborníků nebo reakcí v tisku nechybějí ani praktické uživatelské zkušenosti v podobě názorů a hodnocení, které nabízejí čtenáři a návštěvníci webu.
Věříme, že vám tyto informace pomohou v orientaci, usnadní rozhodování a že si podle nich vyberte ten správný produkt. A věříme také, že se na tyto stránky budete rádi neustále vracet pro čerstvé informace.
Redakce Zlaté koruny
 
 
 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.