« Zpět

Zlatá koruna předala ceny nejlepším finančním produktům roku 2006

| 12. května 2006 - 9:58 | Zprávy | Účty

Zlatá koruna vyhlašuje výsledky soutěže o nejlepší finanční produkty roku 2006, v níž se utkaly produkty pro retail i pro podnikatele.

Celkem ve čtrnácti kategoriích na základě výsledků hlasování Finanční akademie, jejímž předsedou je Otakar Schlossberger, finanční arbitr ČR, slavnostně uděluje ocenění Zlatá koruna, Stříbrná koruna a Bronzová koruna (viz Výsledková listina). O prestižní ocenění Zlaté koruny se letos ucházelo 142 finančních produktů, které přihlásilo téměř 50 společností.

?Ocenění v soutěži Zlatá koruna získává více než dvacet společností, což svědčí o velké konkurenceschopnosti produktů finančního trhu,? uvádí místopředseda Finanční akademie Tomáš Ježek, prezident AFIZ.

Dále byla slavnostně předána ocenění vítězům patnácté kategorie ?Nejoblíbenější finanční produkt roku 2006?, o němž rozhodly výsledky veřejného hlasování na finančním portálu http://www.zlatakoruna.info, zveřejněné již 4. května 2006.

?Dvě měřítka hodnocení soutěže, kterým procházejí všechny přihlášené produkty, ale i odlišné výsledky - mínění Finanční akademie a veřejnosti, dávají zpětnou vazbu nejen finančnímu trhu, ale i široké veřejnosti, k jejíž orientaci je soutěž určena. Každá společnost, jejíž produkt získal některé z ocenění, má právo toto ocenění, a to vždy včetně roku udělení, používat pro svoji marketingovou komunikaci a reklamu,? uvádí ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal.

Vítězné produkty soutěže Zlatá koruna i jména výherců veřejné soutěže, kteří obdrží ceny, věnované partnery soutěže, budou 12. května 2006 zveřejněny na http://www.zlatakoruna.info. Výherce cen z hlasování veřejnosti bude sekretariát soutěže Zlatá koruna kontaktovat na uvedených adresách.
Kompletní výsledky soutěže Zlatá koruna 2006 naleznete zde.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.