« Zpět

Zlatá koruna 2010 II

| 28. června 2010 - 14:45 | Zprávy | Účty

V dubnu jsme na našich stránkách publikovali texty, které vyšly ve speciálních přílohách při příležitosti zahájení 8. ročníku soutěže Zlatá koruna (čtěte zde). Nyní Vám přinášíme texty, které byly publikovány ve speciálních přílohách po slavnostním vyhlášení výsledků soutěže.


Zlatá koruna prověřila kvalitu
Výsledky letošního ročníku soutěže Zlatá koruna byly slavnostně vyhlášeny 3. června. Soutěž Zlatá koruna, která hodnotí nejlepší finanční produkty roku, se letos konala již poosmé. Opět ukázala, kde se momentálně nachází špička kvality českého finančního trhu.
Řídíme se tím, co klient potřebuje
Na naše otázky odpovídá Stefan Rasche, jednatel společnosti ŠkoFIN
Chceme zaujmout všechny skupiny klientů
UniCredit Bank nabízí svým klientům po více než čtyřech letech hypoteční úvěr s úrokovou sazbou pod hranicí 4 % p.a. Výhodami Převratné hypotéky 3,93 % p. a. jsou nižší anuitní splátky než u fixní hypotéky a neměnná marže banky po celou dobu splácení úvěru. Nejen o tomto převratném produktu hovoříme s Jaroslavem Žahourkem, ředitelem retailového bankovnictví UniCredit Bank
Svému nástupci rozhodně nezávidím
Eduard Janota se v rozhovoru ohlíží za svým více než ročním působením v čele ministerstva financí.  
Zlatá koruna přesahuje hranice pouhého ocenění
Hovoříme s Michalem Knappem, členem představenstva společnosti OVB Allfinanz, která je generálním partnerem soutěže Zlatá koruna.
Výsledky se opírají o 25 tisíc hodnocení jednotlivých produktů
S Františkem Klufou, finančním arbitrem ČR a předsedou Finanční akademie, hovoříme o letošním ročníku Zlaté koruny. 
Budeme prodávat jen úspěšné produkty
V našem rozhovoru se Petr Skok, generální ředitel AXA Bank Česká republika, zamýšlí nad úspěšným vstupem této banky na český trh.  
CO NAS CEKÁ V DŮCHODU? PRESNE TO, NA CO SE TED PŘIPRAVÍME!
Stále více z nás si je vědomo vlastní odpovědnosti za to, jak se nám bude dařit, až přijde čas penze a stáří. Na stát se spoléhat nemůžeme, spíše musíme počítat s tím, že nejen s ohledem na stárnutí populace budou státní důchody čím dál tím nižší. A mnoho lidí, zvlášť mladí, pokládají za správné řešit zajištění na stáří i domovem, který by jim říkal pane. To znamená pořídit si vlastní bydlení.
Stavební spoření zažívá renesanci
Rozhovor s Manfredem Kollerem, místopředsedou představenstva Českomoravské stavební spořitelny
Víte, kolik Vám vydělává penzijní fond?
Allianz penzijní fond za posledních deset let nikdy nepřipsal svým klientům zhodnocení nižší než 3 %. Předseda představenstva Allianz penzijního fondu Petr Poncar říká: „Naši klienti mají jistotu, že finanční prostředky, které si s námi odkládají na důchodové období, spravuje stabilní a prosperující penzijní fond." Allianz penzijní fond je jedním z nejvýkonnějších penzijních fondů na českém trhu; dokonce ani v období finanční krize nemusel k zachování své stability navyšovat základní kapitál.
Úspěchy ve Zlaté koruně jsou pro nás velkým závazkem
Rozhovor s Martinem Divišem, předsedou představenstva a generálním ředitelem Kooperativy 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.