« Zpět

Wüstenrot zvýšil úrok u termínovaných vkladů

| 9. listopadu 2011 - 10:07 | Zprávy | Účty

[Tisková zpráva] Wüstenrot hypoteční banka zvýšila od úterý 8. listopadu úrokové sazby u jednoletých a dvouletých termínovaných vkladů až o 0,65 procentního bodu. U jednorázového termínovaného vkladu ProZisk vzrostla roční úroková sazba jednoletého vkladu z 2,05 na 2,5 procenta ročně, u vkladu s dvouletou splatností z 2,15 na 2,80 procenta. 

[Tisková zpráva] Wüstenrot hypoteční banka zvýšila od úterý 8. listopadu úrokové sazby u jednoletých a dvouletých termínovaných vkladů až o 0,65 procentního bodu.U jednorázového termínovaného vkladu ProZisk vzrostla roční úroková sazba jednoletého vkladu z 2,05 na 2,5 procenta ročně, u vkladu s dvouletou splatností z 2,15 na 2,80 procenta.
Úrokové sazby zvýšila banka také u Wüstenrot jednorázového termínovaného vkladu, u kterého lze v průběhu jeho trvání vybrat až 20 % z vložené částky. Vklad na jeden rok úročí banka nově 2,5 procenty ročně, u vkladu s dvouletou splatností se úroková sazba zvýšila na 2,6 procenta.

Pro vyšší spokojenost klientů banka opět zavedla neomezený počet časových fixací na spořicím účtu, což klientům umožňuje optimální nakládání s účtem za účelem dosažení vyššího výnosu na základě úrokového bonusu.

„V současné době, kdy se na trhu objevují četné nabídky produktů s komplikovanými podmínkami a skrytými poplatky, jsou vkladové produkty naší banky pro klienty velmi jednoduché. Podmínky produktů jsou transparentní a účty a vklady mohou snadno ovládat přes internet. Další devizou je, že banka neúčtuje žádné poplatky za transakce či změny“, komentuje nabídku Wüstenrot Spořicích účtů a jednorázových termínovaných vkladů Lenka Musilová, vedoucí retailového bankovnictví Wüstenrot hypoteční banky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.