« Zpět

Výherce hlasování veřejnosti v soutěži Zlatá koruna 2009

30. července 2009 - 16:31 | Zprávy | Účty

Letošní sedmý ročník soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku byl z pohledu hlasování veřejnosti výjimečný počtem účastníků. Zatímco loni se stejného hlasování zúčastnilo 43 293 osob, letos to bylo 126 030 hlasujících. V Ceně veřejnosti bylo odevzdáno 112 879 hlasů a v Ceně podnikatelů 13 151 hlasů. Rekordní byl i počet produktů, pro které lidé hlasovali. Letos jich bylo 615, tedy o 75 více než loni.


Hlavní cenu, zájezd od cestovní kanceláře CK Fischer v hodnotě 10 000,- Kč, vyhrála paní Helena Holubařová. Cena byla předána na slavnostním Galavečeru Zlaté koruny u příležitosti vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěže Zlatá koruna. Na záznam a fotogalerii z Galavečera se můžete podívat zde. 

Hlasujte o Váš nejoblíbenější produkt i v 8. ročníku soutěže Zlaté koruna a využijte možnost vyhrát zájezd od CK Fischer

Rozhovor Marka Ebena s výherkyní:
Marek Eben, moderátor
Dobrý večer, já jsem rád, že konečně poznávám někoho, kdo něco vyhrál. Co Vás přimělo hlasovat zrovna v této anketě?
Helena Holubařová, výherkyně
Já jsem soutěživý typ a protože jsem účastnicí jednoho penzijního pojištění, tak jsem hlasovala pro toto pojištění a byla jsem vylosována.
Marek Eben, moderátor
A vyhráváte často?
Helena Holubařová, výherkyně
Vyhrávám spíš ve vědomostních soutěžích. Vyhrála jsem znalostní soutěž, co se týká Evropské unie, zájezd do sídla Evropské unie a nedávno jsem vyhrála ve znalostní soutěži víkendový pobyt v Lázních Jeseník.
Marek Eben, moderátor
To vypadá, jak jsme se tady bavili, že by se dalo živit v Casínu, tak by se někdo mohl živit ve znalostních soutěžích. Kam pojedete s CK Fischer už víte?
Helana Holubařová, výherkyně
To ještě nevím, to není moje parketa, já jsem pěší turista. Nedávno jsem absolvovala 250 km na pochodu Blatná - Brusel v rámci našeho předsednictví v Evropské unii, takže jsem zatím žádný letecký zájezd s takovou cestovní společností neabsolvovala, takže budu dlouho vybírat.
Marek Eben, moderátor
Ono je to v hodnotě 10 000 korun, tak to stejně nebude daleko, to můžete dojít.
***

Partneři soutěže Zlatá koruna

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.