« Zpět

Vyberte nejlepší bankovní nápady

| 29. května 2009 - 11:59 | Zprávy | Účty

Hlasování v soutěži Hospodářských novin Bankovní inovátor 2009 se blíží do finále. Ještě tři dny je možné vybírat z jedenácti nápadů, s nimiž se banky přihlásily do soutěže Bankovní inovátor 2009.

Hlasování v soutěži Hospodářských novin Bankovní inovátor 2009 se blíží do finále.
Ještě tři dny je možné vybírat z jedenácti nápadů, s nimiž se banky přihlásily do soutěže Bankovní inovátor 2009.
Kategorie, která je vyhlášena v rámci soutěží Hospodářských novin Nejlepší banka 2009 a Nejlepší pojišťovna 2009, má upozornit na to, že i ve zdánlivě nudném oboru vznikají kreativní a inspirativní nápady. Hlasování probíhá na stránce www.nejbanka.cz. Každý z hlasujících získá benefit v podobě online „finančního poradce“ zdarma. Jedná se o přístup do systému, který dokáže originálním způsobem porovnávat jednotlivé nabídky bank a pojišťoven.
Po bankovním inovátoru bude následovat stejná soutěž mezi pojišťovnami - Pojišťovací inovátor 2009. Ta bude vyhlášena 2. června a veřejnost bude moci hlasovat na stránce www.nejpojistovna.cz následující tři týdny.
Vyhlášení hlavní kategorie soutěže Nejlepší banka 2009 a Nejlepší pojišťovna 2009 proběhne 24. června. Tituly obdrží společnosti, které nabízejí klientům nejvýhodnější služby a zároveň mají dobré hospodářské výsledky. Odborným garantem soutěže je společnost Scott & Rose a oficiálními partnery společnosti KPMG ČR a IBM ČR.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.