« Zpět

Volksbank CZ zvýhodňuje zahraniční platby v rublech

| 22. února 2012 - 12:32 | Zprávy | Účty

Volksbank CZ zavádí speciální cenu pro platbu v rublech, tzv. Rubl platbu. Atraktivní poplatky pro přijaté i odeslané rublové platby jsou součástí zaváděných produktových změn na podporu klientů Volksbank obchodujících s Ruskem.


„Registrujeme stále větší zájem o transakce v rámci mezinárodního platebního styku a těmto klientům se snažíme vycházet vstříc prostřednictvím nových produktů a služeb. Zvýhodněná nabídka pro ob-chodování v rublech je jen dalším přirozeným vývojem, který vyplývá ze zvýšené poptávky našich kli-entů, ale i z toho, že jsme v nedávné době získali nového vlastníka – silnou ruskou banku Sberbank.  Je to jeden z kroků, kterými chceme podpořit obchody našich klientů s jejich ruskými partnery,“ objas-ňuje Renáta Brabcová, vedoucí Sales Management Corporate Volksbank CZ.
Volksbank CZ již nyní poskytuje zvýhodněné mezinárodní platby v rámci celého koncernu Volksbank. Banka aktuálně rozšířila nabídku také o příchozí a odchozí platby v rublech mezi ruskými bankami a Volksbank. Nové sazby jsou platné od 20. února 2012. Ostatní platby v rublech směřující mimo Rusko budou nadále účtovány jako standardní cizoměnová platba.
Nové poplatky za uskutečnění platby v rámci zahraničního platebního styku s ruskými bankami, tzv. Rubl platba, činí:
Vyšlá platba 300 Kč
Došlá platba 100 Kč

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.